Örökpanorámás luxuslakások a budai Vár lábánál

Buda egyik leghangulatosabb városrészéről hoztunk egy kivételes ajánlatot, méghozzá egy exkluzív designer lakást, pontosabban kettőt, mert itt egy ingatlan vásárlásával két álomszép, örökpanorámás lakást kap!

A XII. kerületből, Krisztinavárosrészből hoztunk egy nem mindennapi lehetőséget. A környék hangulatos éttermekkel, kávézókkal tarkított utcák mellett infrastrukturális szempontból is az egyik legjobb választás. Nem csak a közlekedés vagy az intézményi (bankok, szolgáltatók, iskolák, óvodák, stb.) ellátottság kiemelkedő, de a közelben több bevásárlóközpont (Mammut, Mom park) és a Fény utcai piac kínál lehetőséget a mindennapi bevásárlásra. Ezen túl számos park is van itt, például a közeli Városmajor, ami tökéletes helyszíne lehet a szabadidős kikapcsolódásnak, sportolásnak. A környék – említett – közlekedési kapcsolatairól is muszáj bővebben szót ejtenünk, hiszen több villamos, busz, illetve az M2-es metró Széll Kálmán téri megállója is közel esik ide, az éjszaka is járó 4-6-os villamosokkal pedig a pesti belváros szórakozóhelyei, színházai és számtalan más programja is közel esik.

Innen hoztunk most két elképesztően szép lakást, melyeket egy helyrajzi számon, ugyanakkor egymástól tökéletesen elszeparálva kínálnak eladásra.

Egy ötszintes, szépen karbantartott múlt század eleji bérpalota legfelső, negyedik és ötödik szintjén helyezkedik el a két lakás, melyek külön mérőórákkal rendelkeznek, így akár befektetésnek is jó választás, hiszen külön-külön is jól kiadhatók. A társasházban lift is működik így a lakások kényelmesen megközelíthetők.

Az alsó lakás egy tágas minden igényt kielégítő, gyönyörűen berendezett nappali-étkező helyiséggel, fürdőszobával, hálószobával, és egy vendégszobának vagy dolgozószobának használható helyiséggel rendelkezik, emellett egy külön vendég mosdó is helyet kapott. A konyhába egyedi tervezésű konyhabútor került, melybe indukciós főzőlapot, légkeveréses sütőt, páraelszívót és mosogatógépet építettek be.

További képekért kattints a fotóra!

A lakás egész nap fényárban úszik, a hatalmas ablakoknak köszönhetően, amelyekből csodálatos panoráma nyílik a budai Várra. A nappaliból nyíló erkélyről szintén gyönyörködhetünk a panorámába, akár a reggeli kávé elfogyasztása közben.

További képekért kattints a fotóra!

A felső lakást loft stílusban álmodta meg a tervező, antik gerendákkal, belső kétszintes kialakítással. Az előző lakáshoz hasonlóan tágas amerikai konyhás nappali-étkező helyiség, fürdőszoba és gardróbszoba kapott helyet a földszintjén, a nappali felett elhelyezkedő galérián pedig a hálószoba található, ahová a lakás stílusához illő indusztriális antracit színű lépcső vezet fel. A franciaágy mellett egy impozáns szabadon álló kád kapott helyet. Innen is elképesztően szép panoráma tárul elénk, melyben akár a nappaliban ülve is gyönyörködhet az új tulajdonos.

További képekért kattints a fotóra!

A látvány mellett a lakások műszaki tartalma is luxus színvonalú. A felújítás során vadonatúj, prémium minőségű hő és hangszigetelő belső nyílászárók kerületek beépítésre, valamint megújult a teljes fűtés rendszer.

Mindkét ingatlanba teljeskörű okosotthon rendszer működik, tehát a világítást, a riasztót, a redőnyöket és a légkondicionálást mind-mind mobilról vagy tabletről vezérelheti az új tulajdonos akár külföldről is.

További képekért kattints a fotóra!

Tökéletes választás olyan elegáns budai ingatlant keresőknek, akik frekventált helyen, panorámás luxus otthont keresnek és nem akarnak a felújítással bajlódni. Emellett azoknak a befektetőknek is jó választás, akik olyan értékálló ingatlan keresnek, mely azonnali hozamot biztosít.

Tekintse meg az ingatlanról készült videót!

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)