Gyönyörű lakások kertkapcsolattal – Budapestről

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy kertes házban éljen, különösen, ha olyan nagy városban lakik, mint Budapest, pedig a nagyvárosokban élve egyre fontosabb, hogy saját kertje vagy legalább terasza, erkélye legyen az embernek. Szerencsére azért akadnak olyan társasházak, amelyeknek földszintjén kertkapcsolattal rendelkező lakásokat is találunk. Mai bejegyzésünkben ilyen budapesti lakások közül válogattuk ki a legszebbeket.

Mediterrán otthon Sasadon

A XI. kerületben egy 3 szintes, 3 lakásos társasház középső szintjét foglalja el ez az exkluzív, nappali + 2 szobás lakás. Az ingatlan a lejtős teleknek köszönhetően az utcáról nézve még első emeleti, az udvarról viszont már földszinti, így kapcsolódik hozzá egy saját használatú kert 48 nm-es terasszal. Az utca felől egy nappaliból nyíló erkély is tartozik a lakáshoz.

Exkluzív lakás Pesthidegkúton

Ez a gyönyörű lakás is egy társasház első emeletén helyezkedik el, így az előzőhöz hasonlóan az utcáról első emeleti, hátulról földszinti, saját kerttel rendelkezik. A lakásnak otthont adó 4 lakásos társasház a II. kerületben, Pesthidegkút egy csendes kis utcájában található. Az ingatlan nappali + 3 hálószobával várja új lakóit, fűtése geotermikus, 3 terasz is tartozik hozzá.

Szépen felújított lakás a XI. kerületben


Szintén Sasadon található ez a földszinti lakás, mely egy 3 szintes, 3 lakásos társasházban kapott helyet. A nappali + 3 hálószobás lakás 2012-ben esett át komplett felújításon, a hozzá tartozó kert osztatlan közös tulajdon, melyből 80 nm használati megosztási szerződéssel kizárólag ehhez az ingatlanhoz tartozik.

Kis lakás kis kerttel a Mammut közelében

A II. kerületben, a Széll Kálmán tér, a Mammut, a Millenáris Park közelében, egy 20 lakásos társasház földszintjén helyezkedik el ez az 50 nm-es lakás, melyhez 50 nm-es saját kert is tartozik. A kis lakás alapterületét a nagy belmagasságnak köszönhetően 20 nm galériával tovább növelték. A nappali galériáján kapott helyet egy dolgozószoba és a hálószoba is galériás.

Még több szép budapesti lakásért kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)