Most érdemes lépni, ha új lakást szeretnél!

Miközben a használt lakások piaca úgy tűnik, hogy már-már visszaállt a rendes kerékvágásba, az új lakásokkal kapcsolatban még mindig kivárnak a vásárlók. De érdemes várni?! Nem mindig!

Ennek oka valószínűleg egyrészt a bizonytalanság – vajon tényleg el fog-e készülni a most csak papíron létező lakás? – másrészt a kivárás, hiszen ősszel tervezi bejelenteni a kormány, hogy mely projektek kapják majd meg a kedvező 5%-os ÁFA besorolást. Azonban ha jól körülnézünk a piacon, most is találhatunk olyan projektet, amelyben már épülnek a lakások, és már most is 5%-os az ÁFA kulcsa. Ilyen például a Marone House, amelyben ráadásul limitált ideig jelentős, akár több millió forintos kedvezménnyel lehet lakást vásárolni, így érdemes azonnal lépni, és lecsapni erre a különleges lehetőségre!

A Marone House a belvárosban, egy teljesen felújított, kitűnő közlekedéssel rendelkező környéken épül a Horváth Mihály téren. A különleges tervezésnek köszönhetően szinte minden lakás kifejezetten napos, emellett a modern hőszivattyús felület hűtő-fűtő rendszernek, a 3 rétegű ablakoknak, az extra szigetelésnek és a beépített redőnyöknek köszönhetően rendkívül energiatakarékos is. Ráadásul a lakásokba smart home központ is kerül majd, bővíthető funkciókkal, így a lakók igazán jól felszerelt és kényelmes otthonokba költözhetnek majd be.

Hiába belvárosi a ház, a lakóknak mégsem kell lemondani arról, hogy zöldet lássanak: a közös használatú parkosított kert és tetőterasz mellett kertkapcsolatos lakások és panorámás, tetőteraszos penthouse-ok is várják leendő lakóikat.

A Marone House közlekedése kiváló, pár perc sétával elérhető a 4-6-os villamos és a 4-es metró is. A környék kifejezetten fiatalos, jobbnál jobb kávézókkal, éttermekkel, bárokkal és pezsgő kulturális élettel. Számtalan egyetem található a közelben, de számos iroda, például a Nokia Skypark is csak pár utcányira van a háztól, így mindig stabil bérlői kereslettel számolhatunk majd.

 

Ezek a különleges lakások pedig már nem csak papíron léteznek, hiszen néhány már befejeződött az első ütem szerkezetépítése, és a falazási munkálatok is folyamatban vannak. Az első ütem műszaki átadása 2021. augusztus, vagyis nem egészen egy évet kell csak várni a befejezésig.


Az Áreső akció keretében csak most a szeptember 1-je után megvásárolt első 15 lakás jelentős kedvezménnyel lehet a miénk: stúdió lakáshoz például akár 1.600.000 Ft-tal, két szobás lakáshoz pedig akár 2.500.000 Ft-tal olcsóbban lehet most hozzájutni. Erről tényleg nem érdemes lemaradni! Az akció részletei megtalálhatók a Marone House weboldalán: marone.hu.

A cikk megjelenését a Marone House fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)