Most érdemes lépni, ha új lakást szeretnél!

Miközben a használt lakások piaca úgy tűnik, hogy már-már visszaállt a rendes kerékvágásba, az új lakásokkal kapcsolatban még mindig kivárnak a vásárlók. De érdemes várni?! Nem mindig!

Ennek oka valószínűleg egyrészt a bizonytalanság – vajon tényleg el fog-e készülni a most csak papíron létező lakás? – másrészt a kivárás, hiszen ősszel tervezi bejelenteni a kormány, hogy mely projektek kapják majd meg a kedvező 5%-os ÁFA besorolást. Azonban ha jól körülnézünk a piacon, most is találhatunk olyan projektet, amelyben már épülnek a lakások, és már most is 5%-os az ÁFA kulcsa. Ilyen például a Marone House, amelyben ráadásul limitált ideig jelentős, akár több millió forintos kedvezménnyel lehet lakást vásárolni, így érdemes azonnal lépni, és lecsapni erre a különleges lehetőségre!

A Marone House a belvárosban, egy teljesen felújított, kitűnő közlekedéssel rendelkező környéken épül a Horváth Mihály téren. A különleges tervezésnek köszönhetően szinte minden lakás kifejezetten napos, emellett a modern hőszivattyús felület hűtő-fűtő rendszernek, a 3 rétegű ablakoknak, az extra szigetelésnek és a beépített redőnyöknek köszönhetően rendkívül energiatakarékos is. Ráadásul a lakásokba smart home központ is kerül majd, bővíthető funkciókkal, így a lakók igazán jól felszerelt és kényelmes otthonokba költözhetnek majd be.

Hiába belvárosi a ház, a lakóknak mégsem kell lemondani arról, hogy zöldet lássanak: a közös használatú parkosított kert és tetőterasz mellett kertkapcsolatos lakások és panorámás, tetőteraszos penthouse-ok is várják leendő lakóikat.

A Marone House közlekedése kiváló, pár perc sétával elérhető a 4-6-os villamos és a 4-es metró is. A környék kifejezetten fiatalos, jobbnál jobb kávézókkal, éttermekkel, bárokkal és pezsgő kulturális élettel. Számtalan egyetem található a közelben, de számos iroda, például a Nokia Skypark is csak pár utcányira van a háztól, így mindig stabil bérlői kereslettel számolhatunk majd.

 

Ezek a különleges lakások pedig már nem csak papíron léteznek, hiszen néhány már befejeződött az első ütem szerkezetépítése, és a falazási munkálatok is folyamatban vannak. Az első ütem műszaki átadása 2021. augusztus, vagyis nem egészen egy évet kell csak várni a befejezésig.


Az Áreső akció keretében csak most a szeptember 1-je után megvásárolt első 15 lakás jelentős kedvezménnyel lehet a miénk: stúdió lakáshoz például akár 1.600.000 Ft-tal, két szobás lakáshoz pedig akár 2.500.000 Ft-tal olcsóbban lehet most hozzájutni. Erről tényleg nem érdemes lemaradni! Az akció részletei megtalálhatók a Marone House weboldalán: marone.hu.

A cikk megjelenését a Marone House fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)