Meseszép otthonok egy meseszép városból: Szentendréről

Szentendre igazi kis ékszerdoboz a Duna partján, sokan költöztek ide a fővárosból már jóval azelőtt, hogy az agglomerációba való kiköltözés egyáltalán elterjedt volna. Mindig is igazi művészváros volt, de ma már nemcsak művészek választják lakhelyüknek. Sokszor éri az a vád, hogy hiába van közel, a 11-es úton rendszeresek a dugók, és hogy az ingatlanárak is nagyon elszálltak. Ugyanakkor mellette szól, hogy HÉV-vel is megközelíthető, és igazából csak az Óváros drága. Mai összeállításunkban Szentendréről, az Óvároson kívüli területekről hoztunk megfizethető, szép családi házakat, lakásokat.

Provence-i hangulatban, Petyinán

Szentendrén, Petyinán egy csendes mellékutcában áll ez a hangulatos, kétszintes családi ház. A provence-i stílusban berendezett ház amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával és mindkét szintjén 1-1 fürdőszobával rendelkezik. Tágas emeleti terasz és egy nyárikonyha is tartozik hozzá.

Szépen felújított családi ház Pismányban

Hatalmas, 1297 nm-es telken helyezkedik el ez a 100 nm-es családi ház Pismányban. Az ingatlan 1996-ban épült, de 2013-ban komplett felújításon esett át, ami érintette az elektromos hálózat, a gépészet és a nyílászárók cseréjét, valamint a hőszigetelést és esztétikai felújítást. Az épület földszintjén amerikai konyhás nappali, 2 szoba fürdőszoba, beépített tetőterében 2 szoba és egy tágas gardrób kapott helyet.

Két kisebb lakássá osztható lakás Pismány alján

Pismány alján, az Óvárostól 5 perc sétára található ez a belső kétszintes lakás, mely egy 6 lakásos társasház emeletén és tetőterében helyezkedik el. Az ingatlan mindkét szintjén rendelkezik bejárati ajtóval, így két külön kisebb lakásra is osztható.

Alsó szintjén amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, mosdó, gardrób kapott helyet, ez a szint galériás, így a galérián van lehetőség egy hálószoba kialakítására. A második szint nemcsak a lépcsőházból, hanem innen a galériáról is megközelíthető, itt két szoba, melyek közül egyik szintén galériás, és egy fürdőszoba kapott helyet, ez a szint egy konyha kialakításával válhat külön lakássá. Az ingatlanhoz összesen 3 terasz is tartozik.


Mediterrán ház sok extrával a Duna-part közelében

Pismány keleti lábánál, a Duna-parttól néhány perc, az Óvárostól 15 perc sétára áll ez a 2014-ben épült ház, melynek fürdőszobáit 2 éve, konyháját 1 éve újították fel, ez utóbbira még 4 év garancia van. Az épület amerikai konyhás nappalival, 3 szobával, gardróbbal, 2 fürdőszobával és olyan extrákkal várja új lakóit, mint például a finn szauna, a medence, a kerti sütögető vagy például a terasz, ami TV kiállással is rendelkezik.

Emeleti lakás saját kertrésszel közel a központhoz

Az Óváros közelében, Lászlótelepen, egy tetőtér beépítéses, kétlakásos társasház tetőterében található ez a szépen felújított lakás. A ház 1990-ben épült 1000 nm-es telken áll, melyből 400 nm tartozik az eladó lakáshoz. A tetőtéri lakáshoz tartozik még egy 18 nm-es garázs és egy 30 nm-es tároló, ami saját vállalkozás indításához is ideális. A szuterén szinten található még egy mosókonyha és egy háztartási helyiség, ami a másik lakással közös. A lakás amerikai konyhás nappalival, 3 szobával és 2 terasszal várja új lakóit.

További szép szentendrei lakásokat találhat oldalunkon, itt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ha Izraelt meg tudják védeni a rakétáktól, Ukrajnát miért nem lehet?

Ha Izraelt meg tudják védeni a rakétáktól, Ukrajnát miért nem lehet?

Ezt a kérdést teszik fel az ukránok, miután a rakéta-hiány miatt nem tudtak megakadályozni egy orosz légicsapást, amiben több mint egy tucat civil vesztette életét. Napi összefoglaló a háborúból.

„Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ebből világháború legyen” – ezt gondolják az emberek a háborús konfliktusokról

„Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ebből világháború legyen” – ezt gondolják az emberek a háborús konfliktusokról

A közel-keleti helyzet mellett megkérdeztük a járókelőket az orosz–ukrán háborúról is.

Nagy bejelentés érkezett: sokkal jobb hely lesz Magyarország a villanyautósoknak

Nagy bejelentés érkezett: sokkal jobb hely lesz Magyarország a villanyautósoknak

Uniós forrásból épít újabb 20 töltőállomást Magyarországon az MVM Mobiliti.

Jól megcibálták a forintot - ez lett belőle

Jól megcibálták a forintot - ez lett belőle

Ma legalább nem a 400 forintos euró felé meneteltünk.

© 2024 (v2.202102)