Hétről-hétre gyorsabban fogynak a lakások Pest legzöldebb övezetében!

A Városliget Pest tüdeje, és a közvetlen mellette elhelyezkedő környékek közül vitathatatlanul a XIV. kerületi Istvánmező a legzöldebb. Mivel lehet ezt még fokozni?

Mondjuk egy olyan fejlesztéssel, amelynek 4 épülete egy 4500 nm-es ligetes parkot ölel körbe, és ahová már most szeptember végén, október elején be is lehet költözni. Istvánmező a város egyik legjobb közlekedéssel ellátott része, amelyet érint a 2-es metró és az 1-es villamos, és a Keleti pályaudvar is itt található. Itt, a Puskás Ferenc Stadion mellett, a Stadionok metrómegállótól és az 1-es villamos megállójától is mindössze néhány percre, az Ilka utcában készül el hamarosan az Egressy Liget lakópark első üteme.

Az első lakók tehát olyan lakásokba költözhetnek be hamarosan, amelyeket nemcsak sok zöld vesz körül, de ahonnan könnyen eljuthatnak a belvárosba, ugyanakkor a környéken is megtalálhatnak minden szolgáltatást, hiszen a lakópark közvetlen közelében iskola, posta, bank, számos étterem és üzlet is megtalálható, valamint pár perc távolság az Aréna pláza és az Örs Vezér téri IKEA vagy Árkád bevásárlóközpont.

Mindezek mellett az Egressy Liget lakópark magas műszaki tartalommal valósul meg, és építéséhez kizárólag olyan minőségi anyagokat használnak fel, amelyek kielégítik a 21. századi igényeket, így például első osztályú anyagból készül a hő és a hangszigetelés is.

 

A beruházás lakásai változatos méretűek és elrendezésűek, így mindenki megtalálhatja az ideális lakást, akár saját célra, akár befektetési céllal vásárolna ingatlant. A közeli átadás ellenére most még lehet a minőségi burkolatokból választani, és aki ezektől eltérne, az felár ellenében ezt is megteheti, így hamarosan költözhető új lakását teljesen saját ízlésére alakíthatja és rendezheti be.

Érdemes azonban sietni, mert az átadáshoz közeledve már alig maradt szabad lakás, és igaz, hogy hamarosan kezdődik mellette az új ütem építése, de oda természetesen nem a közeljövőben lehet majd beköltözni.

A cikk megjelenését az Egressy Liget lakópark fejlesztője támogatta.


© 2021 (v2.202102)