Újpest-központ: innen minden közel van, ami lényeges

Újpest-központból, Angyalföldtől csak egy ugrásnyira hoztunk egy újszerű lakást olyan pároknak, kisgyermekes családoknak, akik azonnal beköltözhető, tágasabb, de mégis elérhető árú otthont keresnek a városközponthoz közel. Olyat, ahova elég csupán a személyes dolgokat hozni és nem kell bajlódni sem a felújítással, sem a bebútorozással.

Több mint százezer ember dolgozik a Váci úton, az úgynevezett irodafolyosón és annak vonzásában. Nem is meglepő, ha gombamód nőnek ki a környéken az új társasházakházak már évtizedek óta. Még sincs elegendő lakás, különösen azoknak, akik gyarapodó családdal keresgélnek ezen a környéken jó minőségű, kész lakást, ahol nem kell egy évet áldozni a felújításra, vagy várakozni arra, hogy felépüljön egy új épület.

Ha akad is a Váci út környékén lakás, ott a minőségi ajánlatok igen drágák, négyzetméterenként elérhetik a milliós árkategóriát. Ezúttal azonban egy dupla erkélyes, három szobás lakást találtunk, amely a kiváló minőségének és extráinak köszönhetően felveszi a versenyt a legjobb angyalföldi ajánlatokkal. Már csak azért is, mert a Váci út 10-15 percnyire van reggelente, a csúcsforgalomban is!

Újpest-központtól alig 5 perces sétára, a Lebstück Mária utcából hoztunk tehát most egy gyönyörű, háromszobás lakást.

A környék kifejezetten jó választás, azoknak a lakáskeresőknek, akik jó közlekedésre, kiváló infrastrukturális lehetőségekre vágynak, ugyanakkor a nyugodtabb, családias hangulatú városrészeket részesítik előnybe. Éppen ilyen az Újpest-központtól pár percre található Lebstück Mária utca és annak környéke, ahol minden elérhető, ami a mindennapok kényelméhez elengedhetetlen.

A közelben bankok, bolt, cukrászda, fitnesztermek és két park is van, emellett közlekedés szempontjából is kiemelt övezet, hiszen pár perc sétatávolságra található az M3-as metró Újpesti megállója, a 14-es villamos és több busz megállója is. Tömegközlekedéssel 15 percen belül elérhető innen több környékbeli középiskola, általános iskola és a Károli Gáspár Református Egyetem két újpesti kara.

Innen hoztunk egy 68 négyzetméteres lakást, méghozzá a családias Horizont társasházból. A lakásba lépve egy tágas előszoba fogad, innen balra nyílik az amerikai konyhás nappali, szemben étkező és fürdőszoba, jobbra pedig két hálószoba található. A lakáshoz két kényelmes méretű erkély kapcsolódik, egyik a nappaliból, másik pedig a szobákból nyílik, tehát mindhárom szoba rendelkezik erkélykapcsolattal.

A lakás a teljes bútorzattal együtt eladó, melynek árát a vételár tartalmazza. A társasházban közös tárolóhelyiség áll rendelkezésre, illetve lehetőség van parkolóhely bérlésére is.

Az igényes, családias társasház belső udvarán saját játszótér is található, melyet kizárólag a lakók használhatnak.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)