Szép családi házakat hozunk Pestről, méghozzá reális áron

Pesten nem igazán jellemző, hogy az emberek családi házat vegyenek lakás helyett. A járvány első hulláma után és a második hullám küszöbén, azonban biztosan sokan elgondolkodtak azon, hogy belvárosi lakásuk árán valamelyik külső kerületben vegyenek inkább családi házat. Mai cikkünkben ilyen házakat mutatunk, méghozzá elérhető áron.

Szépen felújított, medencés ház Felső-Kispesten

A XIX. kerületben, Felső-Kispesten áll ez a körbejárható, 3 szintes családi ház, mely 5 évvel ezelőtt teljes felújításon esett át. Az ingatlan nappali + konyha-étkezővel és 3 hálószobával várja új lakóit, udvarán napkollektorral fűtött medence és épített kerti grillező is található.

Otthoni vállalkozáshoz is, Rákoscsabán

A XVII. kerületben, a Home Center közelében található ez a nappali + 2 szobás, medencés családi ház, melyben egy külön klimatizált kis irodahelyiség is található, így otthoni munkavégzésre, saját vállalkozás indítására kiválóan alkalmas. Az ingatlan 2015-ben az energiahatékonysági szempontokat is figyelembe véve épült, bútorzatának 90%-a, illetve a gránit munkalapos konyhabútor a beépített gépekkel a vételár részét képezi.

Nagycsaládosoknak ideális otthon a XVIII. kerületben


Nappali + 5 hálószobájával nagycsaládosoknak ideális, de kétgenerációssá is alakítható ez a szépen felújított családi ház, mely a XVIII. kerületben, villamos és buszmegálló közelében található. Az ingatlan szuterén, földszint, emelet, tetőtér kialakítású, földszintjén amerikai konyhás nappali, fürdőszoba és egy háló, emeletén 3 hálószoba, fürdőszoba és mosókonyha kapott helyet. Az ötödik hálószoba a tetőtérben helyezkedik el, a szuterén szinten hobbiszoba is található.

Álom kerttel Pesterzsébeten

Akinek a kertészkedés a hobbija, nem is találhat ideálisabb ingatlant ennél a nappali + 3 szobás családi háznál, melyhez arborétum jellegű kert csatlakozik üvegházzal. Az ingatlan ezentúl még autószerelőknek is ideális, ugyanis szerelőaknás garázzsal is rendelkezik. Az eredetileg földszintes épületet 1986-ban felújították, ekkor épült emeleti része, az ingatlant azóta is folyamatosan karbantartották, így újszerű állapotban van.

Minden szobában légkondival, Rákosszentmihályon

A XVI. kerületben, Rákosszentmihály egy csendes utcájában helyezkedik el ez a nappali + 3 hálószobás családi ház. Az épület 2005-ben épült, kiváló állapotú, kétszintes, fürdőszoba mindkét szintjén található. Nappalija teraszkapcsolatos, mindkét emeleti hálóból 1-1 erkélyre léphetünk ki.

További szép, pesti családi házakért kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)