Szuper házak Szentendrén innen és túl

Nemrég megjelent posztunkban már bemutattuk, milyen otthonokat lehet találni Szentendre megfizethetőbb részein, most nézzünk kicsit szét a környéken is. Szentendrén innen Budakalász és Pomáz kínál a fővároshoz sokkal közelebbi, HÉV-vel is elérhető otthonokat, míg Szentendrén túl Leányfalun érdemes körülnézni, ahonnan még mindig jó a közlekedés, de az árak is barátságosabbak. Mutatjuk, milyen remek családi- és ikerházakat találtunk ezen a három Szentendre környéki településen.

Nagycsaládosoknak, két generációnak Pomázon

Pomáz óvárosának központjában, egy csendes utcában áll ez a kétszintes családi ház, mely 2 nappalival, 4 hálószobával, szintenként külön fürdőszobával rendelkezik, így nagycsaládosoknak és 2 generációnak is ideális. Fűtését új kondenzációs kazán biztosítja radiátorokkal és süllyesztett ablakfűtéssel. A beépített bútorok és a gépesített konyha az ár részét képezi.

A Dunához közel, Leányfalun

Leányfalun, a Dunától sétatávolságra, de nem a forgalmas főúton helyezkedik el ez a kétgenerációs ház, amely tovább bővíthető. Alsó szintjén nappali, konyha, 3 szoba, fürdőszoba, felső szintjén nappali, konyha-étkező, 3 szoba és 2 fürdőszoba kapott helyet. Tetőtere beépíthető, már szerkezetkész állapotban van.

Szinte új családi ház Budakalászon

Hirdetés

Budakalász, Berdódűlőn található ez a 2018-ban épült, így kifogástalan állapotban lévő családi ház. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, parkosított kert és terasz is tartozik hozzá.

Sok generációnak Pomázon

Pomázon, HÉV közelében helyezkedik el ez a 3 szintes családi ház, melyhez egy lakható melléképület is tartozik. A szuterén + földszint + tetőtér szintekből álló ház amerikai konyhás nappalival, 4 hálószobával és minden szinten fürdőszobával rendelkezik, így már önmagában is elég 2 generációnak. A melléképületben 2 szoba, konyha, fürdőszoba kapott helyet, így ez akár ki is adható.

Szépen felújított ház a Duna közelében, Leányfalun

Leányfalun, a Móricz Zsigmond úton, a főút és a Duna-parti Petőfi sétány között helyezkedik el ez a 2014-ben teljeskörűen felújított, tágas ház, hatalmas kerttel. A ház alagsorában egy garzonlakás, világos bemutatóterem, műhely, két raktár, földszintjén egy nappali + 3 hálószobás, nagy teraszos lakrész kapott helyet. A hátsó udvarról saját kijárata van az ingatlannak a Duna-parti sétányra.

Még több Szentendre környéki családi házért kattintson ide.


© 2021 (v150.202005)