Szuper házak Szentendrén innen és túl

Nemrég megjelent posztunkban már bemutattuk, milyen otthonokat lehet találni Szentendre megfizethetőbb részein, most nézzünk kicsit szét a környéken is. Szentendrén innen Budakalász és Pomáz kínál a fővároshoz sokkal közelebbi, HÉV-vel is elérhető otthonokat, míg Szentendrén túl Leányfalun érdemes körülnézni, ahonnan még mindig jó a közlekedés, de az árak is barátságosabbak. Mutatjuk, milyen remek családi- és ikerházakat találtunk ezen a három Szentendre környéki településen.

Nagycsaládosoknak, két generációnak Pomázon

Pomáz óvárosának központjában, egy csendes utcában áll ez a kétszintes családi ház, mely 2 nappalival, 4 hálószobával, szintenként külön fürdőszobával rendelkezik, így nagycsaládosoknak és 2 generációnak is ideális. Fűtését új kondenzációs kazán biztosítja radiátorokkal és süllyesztett ablakfűtéssel. A beépített bútorok és a gépesített konyha az ár részét képezi.

A Dunához közel, Leányfalun

Leányfalun, a Dunától sétatávolságra, de nem a forgalmas főúton helyezkedik el ez a kétgenerációs ház, amely tovább bővíthető. Alsó szintjén nappali, konyha, 3 szoba, fürdőszoba, felső szintjén nappali, konyha-étkező, 3 szoba és 2 fürdőszoba kapott helyet. Tetőtere beépíthető, már szerkezetkész állapotban van.

Szinte új családi ház Budakalászon


Budakalász, Berdódűlőn található ez a 2018-ban épült, így kifogástalan állapotban lévő családi ház. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, parkosított kert és terasz is tartozik hozzá.

Sok generációnak Pomázon

Pomázon, HÉV közelében helyezkedik el ez a 3 szintes családi ház, melyhez egy lakható melléképület is tartozik. A szuterén + földszint + tetőtér szintekből álló ház amerikai konyhás nappalival, 4 hálószobával és minden szinten fürdőszobával rendelkezik, így már önmagában is elég 2 generációnak. A melléképületben 2 szoba, konyha, fürdőszoba kapott helyet, így ez akár ki is adható.

Szépen felújított ház a Duna közelében, Leányfalun

Leányfalun, a Móricz Zsigmond úton, a főút és a Duna-parti Petőfi sétány között helyezkedik el ez a 2014-ben teljeskörűen felújított, tágas ház, hatalmas kerttel. A ház alagsorában egy garzonlakás, világos bemutatóterem, műhely, két raktár, földszintjén egy nappali + 3 hálószobás, nagy teraszos lakrész kapott helyet. A hátsó udvarról saját kijárata van az ingatlannak a Duna-parti sétányra.

Még több Szentendre környéki családi házért kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

© 2024 (v2.202102)