Profi borász vagy hobbi borkedvelő vagy? Nézz szét Villányban!

A Villányi borvidék hazánk egyik legszebb tája, érdemes itt szétnéznünk, ha borászatra, vendéglátásra alkalmas pincét keresünk, vagy csak egy kis nyaralót, ahol elbújhatunk a világ elől, és magunk, a család és a barátok számára termelhetünk egy kis bort. Előbbihez már egy átlagos méretű, jó elhelyezkedésű, jó állapotú, fővárosi lakás áráért hozzájuthatunk, míg utóbbiért ennél jóval kevesebbet kell fizetnünk. Mindkét célra találtunk néhány igazán remek ingatlant Villányban!

Elvonulni a világ elől Siklóson

Pici telken, pici házikó Siklós-Máriagyűdön, a Nagyárok dűlőben. A 164 nm-es telek rajta a 35 nm-es pinceházzal, épp arra elég, hogy sok gondunk ne legyen vele, de azért egy kis szőlő mégiscsak teremjen rajta. Az épület maga egy pincéből, és egy hozzá kapcsolódó szépen felújított szobából, valamint egy külső mosdóból áll. Itt tényleg nincs más, csak csend és nyugalom.

Panzió és saját lakás Villányban

Három épületből: egy panzióból, egy családi házból és egy présházból áll ez az egy család számára lakhatást és megélhetést nyújtó ingatlan Villányban. A családi ház egy szépen felújított 3 szobás parasztház, a 2007-ben épült panzióban 6 szoba található, mindegyik külön fürdőszobával. A présházban étterem és konyha üzemel, illetve ehhez kapcsolódik a pince is.

Panorámás kis szőlőbirtok Harkányban


Harkányban, Terehegyen áll ez a majdnem 2000 nm-es kis szőlőbirtok, rajta pincével és egy kétszintes nyaralóval. Az épület alsó szintje konyhával és fürdőszobával teljesen elkészült, az emeleti nappali és hálószoba befejezésre vár.

Saját otthonnak és kiadásra is, Siklóson

Siklós központjában, a Szabadság utcában áll ez a szépen felújított, két lakrésszel rendelkező családi ház. A szép polgári, szárazkapu bejárós ház egyik lakrésze konyha-étkezővel, 2 szobával, 2 fürdőszobával és egy 20 nm-es terasszal rendelkezik, ez ideális lehet kiadásra. A másik lakrészben nappali, konyha, 2 hálószoba, fürdőszoba, mosókonyha, kamra, fatároló, raktár található ez önálló lakásnak vagy nyaralónak használható. A két lakrész külön fűthető, két generációs családoknak is tökéletes.

Látványpince, meleg konyhás étteremmel Villányban

A villányi pincesoron található ez a látványpince, mely meleg konyhával és vendégtérrel is rendelkezik, illetve emeleti részén lehetőség van 2-3 vendégszoba kialakítására is. Sütésre alkalmas kályhával is rendelkezik, vételára az ingóságokat is tartalmazza.

További ingatlanokat találhat a Villányi borvidékről, ha ide kattint.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)