Egy jobb fővárosi lakás árából kitelik ez a kis birtok – csak 1 órára Budapesttől!

Budapestet kissé magunk mögött hagyva igazi gyöngyszemekre bukkanhatunk, például egy gyönyörű kastély épületre hozzá tartozó birtokkal. Ilyen lehetőség ritkán adódik, hiszen most egy fővárosi lakás áráért 6 ezer négyzetméteren elterülő birtok, falusi panzió, esetleg “csupán” elegáns vidéki otthon tulajdonosa lehet.

Budapesttől 1 órányira, Fülöpszálláson találtunk egy egyedülálló lehetőséget azoknak, akik a főváros vonzásában keresnek nyugodt, csendes ugyanakkor elegáns otthont vagy azoknak, akik falusi turizmusba fektetnének. Olyan birtokot hoztunk, mely tökéletesen alkalmas vidéki hangulatú panzió kialakítására, gazdálkodásra vagy olyan otthonnak, mely a fővárostól ugyan elérhető távolságon belül található, ugyanakkor kellő nyugalmat és szabadságot biztosít.

Fülöpszállás külterületén található az alábbi gyönyörű családi birtok, melyet betonúton keresztül lehet megközelíteni.
Az épületegyüttes 4 épületből áll: egy 1800-as évek végén épült nádtetős múzeumház, egy főépület, egy étteremépület 4 vendégszobával, valamint a wellnessépület alkotja.

A főépület igazi gyöngyszeme a birtoknak, mely egy elegáns kastély épület, alsó szintjét 2014-ben teljes körűen felújították. Ezen a szinten egy nappali, konyha és két nagy szoba kapott helyet fürdőszobával, míg a felső szinten nappali, 3 szoba és egy fürdőszoba található.

Az étterem épületben konyha és 4 vendégszoba található saját fürdőszobával. A wellness épület alsó része egy nagy apartman vagy wellness részleg kialakítására alkalmas, a felső szinten pedig 2 vendégszoba található.

A birtokon több nagy méretű jelenleg bekerített terület is van, melléképületekkel, melyek kiválóan alkalmasak állattartásra. Az előkertbe lépve pedig tágas területen szökőkút, medence és játszótér fogadja az odaérkezőt.

Az ingatlan kiválóan alkalmas kisebb hotelnek vagy panizónak, így érdemes fontolóra venni azoknak a befektetőknek, akik szívesen foglalkoznának falusi turizmussal, ugyanakkor nem akarnak 100-200 milliókért birtokot venni.

A cikk megjelenésést az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

© 2024 (v2.202102)