Nagyszerű otthonok várnak Ürömön!

Az agglomeráció az elmúlt hónapokban népszerűbb lett, mint valaha. Ha a főváros környékén keressük új otthonunkat, érdemes Ürömön is szétnéznünk. Mi is megtettük, innen hozzuk most a legszebb házakat, lakásokat.

Igazi családi otthon a Táborföldi lakóparkban

A Táborföldi lakóparkban található ez a 2007-ben épült ikerfél, mely két szinten, amerikai konyhás nappalival, 1+2 hálószobával és két fürdőszobával várja új lakóit. Az ingatlan egy család számára épp ideális, kertkapcsolatos nappalijához terasz kapcsolódik, emeletén egy erkély is található. A ház alagsorában egy kétállásos garázs kapott helyet.

Gyönyörű mediterrán otthon a Táborföldi lakóparkban

Szintén a Táborföldi lakóparkban helyezkedik el ez a mediterrán stílusú ikerfél, mely 2005-ben épült. A két teljes szinttel rendelkező (nem tetőtér beépítéses) ingatlan nappali-étkezővel, külön konyhával, 3 hálószobával, szintenként 1-1 gardróbbal és 1-1 fürdőszobával várja új tulajdonosait. Szépen gondozott kert és fedett terasz tartozik hozzá.

Körpanorámás nappalival Rókahegyen

Rókahegy tetején, egy 2009-ben épült társasház teljes felső szintjét foglalja el ez az egyedi, körpanorámás lakás, mely teljesen külön bejáraton, egy másik utcáról közelíthető meg. A lakás középpontja a kör alakú amerikai konyhás nappali, melyből két irányba nyílik a többi helyiség, a másik két irányba pedig végig panorámás ablakok találhatók, innen nyílik a két panorámás terasz is.

De ha valakinek ez még nem elég, a ház tetején kilátó van 360°-os körpanorámával. A lakás ezeken kívül 3 hálószobával és egy gardróbszobával rendelkezik, frissen felújított fürdőszobájába egy szauna is került, és egy kis kertrész is tartozik hozzá.


Panorámás penthouse Péterhegyen

Péterhegyen található ez a csodás panorámával rendelkező 90 nm-es lakás, melyhez 30 nm-es terasz is tartozik. Az ingatlan 4 szobás és minimál luxus jellemzi, hatalmas üvegfelületeinek köszönhetően a panoráma nemcsak a teraszról, hanem a lakásból is élvezhető.

Akár saját vállalkozáshoz is a Táborföldi lakóparkban

Egy telken 3 ház áll, melyek közül az egyik most eladóvá vált. A két szint + alagsor + tetőtér elosztású, felújított családi ház 2 másik házzal áll egy telken, mely osztatlan közös tulajdonban van. A saját használatú kertrészek szerződésbe vannak foglalva, a lakás nappali + 3 hálószobával a földszintet és az emeletet foglalja el. A tetőtér jelenleg tároló funkciót tölt be, de beépíthető, az alagsorban közös mosókonyha, teregető, közös tároló és egy saját használatú iroda van.

További szép ürömi családi házakért kattintson ide.

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)