Gyönyörű teraszos lakások nagyvárosainkból

Ma már szinte alapkövetelmény, hogy egy lakás rendelkezzen erkéllyel, terasszal, különösen, ha egy nagy városban van, ahol még kevesebb a zöld felület, a szabad levegő. Mai bejegyzésünkből az ország legnagyobb vidéki városaiból gyűjtöttük össze a legszebb teraszos lakásokat.

Exkluzív penthouse Debrecenben

2019-ben épült ez az exkluzív, 100 nm-es penthouse lakás, melyhez 100 nm terasz tartozik. A lakás Debrecen egyik újonnan épült lakóparkjában található, a belváros közelében. Az ingatlan a korszerű megoldásoknak köszönhetően rendkívül energiatakarékos. A lakás rengeteg extrával rendelkezik, enteriőrjét belsőépítész tervezte.

Álom tetőterasszal Pécsett

A belvárostól nem messze, a Bazilika közelében, egy hatlakásos társasház tetőterében található ez a nappali + 3 hálószobás lakás. Az ingatlan dupla belmagasságú tereivel, látszótéglás felületeivel, látszógerendáival különösen izgalmas belső terekkel rendelkezik, amit kiegészít a tágas tetőterasz.

Szuper tetőtéri lakás egy családi házban, Győrben


Győr Szigeten található az az egykori családi ház, ami ma már 3 kisebb lakásnak ad otthont. Az eladó lakás a teljes tetőteret elfoglalja, de előszobája a földszintről nyílik, így könnyen megközelíthető az ehhez a lakáshoz tartozó, leválasztható, 190 nm-es kertrész. A szépen felújított lakás nappali + 2 szobával rendelkezik, tartozik hozzá egy 27 nm-es terasz és kettő zárt, udvari kocsibeálló is.

Belső kétszintes lakás, különleges terasszal Pécsett

Pécs Mecsekoldal-Rigóderben áll az a társasház, melynek első emeletén és tetőterében kapott helyet ez a belső kétszintes lakás. Az ingatlan nappalival, 3 hálóval, 2 gardróbbal, 2 fürdőszobával és egy különleges terasszal is rendelkezik. A teraszról lehet lesétálni a szintén a lakáshoz tartozó, 117 nm-es önálló kertrészbe is.

Panorámás terasszal Szeged belvárosában

Szeged belvárosában, a Gutenberg utcában, egy 2011-ben épült társasház tetőterében található ez a nappali + 2 szobás lakás. Az ingatlan újszerű állapotban van, nappalijából léphetünk ki a 15 nm-es teraszra, melyről csodás panoráma nyílik a Zsinagógára.

További szép lakásokért nagyvárosainkból kattintson ide.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)