Még tart az akció Ferencvárosban – most 2-4 milliót spórolhat!

Jelenleg nem kevesebb, mint 2-4 milliós engedményt kap Ferencvárosban az, aki itt új lakást köt le. Legalábbis abban a társasházban, amelyikbe most “botlottunk bele”.

Kifejezetten a IX. kerületi Dunapart közelében akadtunk rá ezúttal egy olyan, vadonatúj társasházra, ahol most – a korábbi árakhoz képest – 2-4 milliós árengedménnyel kaphatók lakások. Mivel újak az otthonok, így nem is kérdés: kitűnő elhelyezkedésű és minőségű, már javában épülő társasházról lesz most szó. Az átadást jövő tavaszra ígéri a fejlesztő, tehát a várakozási idő sem olyan vészesen hosszú.

Erre a környékre is igaz, hogy új építkezés ma szinte már alig indul, így aki az elkövetkező egy-két, vagy három-négy évben keres új építésű otthont, az egyre kisebb választékkal kell majd szembesüljön. Most még van választék is, így most lehet a legjobb, akciós áron elcsípni igazán szuper minőségű, vadonatúj otthonokat. Ilyen esetekben szinte garantálható az értéktartás.

Ferencváros leglátványosabban átalakuló része most a Haller utca és környéke. Ennek vonzásában épülő Ferencváros Residence projekt, ahol most – lakásmérettől függően – 2-4 millió forinttal olcsóbban kínálja a beruházó a leköthető, a tehát már jövő tavaszra felépülő lakásait. Fontos kiemelni, hogy ez az ár már-már környék felújított panellakás irányáraival összevethető. Ugyanakkor egy új lakás nem hasonlítható egy felújított panelhez sem. De nem csak esztétikájában, minőségében, elrendezésében vagy rezsijét tekintve jobb fényévekkel, hanem modern megoldásai révén jelentősen értékállóbb is a várható a járvány-hatás okozta nehezebb gazdasági körülmények idején is.

Aki pedig magán kertrészes, tágas lakásra vágyik, az akár már 730 ezer forint körüli négyzetméterártól is megszerezheti álmai otthonát, vagy éppen jövedelmező befektetését, hiszen a ház – mint szó volt róla – jövő tavaszra el is készül.


Itt, a pesti oldalon az új építésű társasházakkal, lakóparkokkal pettyezett IX. kerület egyik legjobb részén, Középső-Ferencvárosban ugyanis a legjobb élni azoknak, akik a pesti oldal déli, keleti szektorában keresnek minőségi lakhatási lehetőséget. Viszont, mint utaltunk rá, még ma is igen magasak a használt lakások árai, tehát érdemes a használt lakások, például akár az elméletben „olcsóbb” panelek helyett is újat választani.

A kiválasztott társasházhoz ráadásul közel esik a metró, a Duna partja, a Lurdy ház, a Millenniumi Városközpont a Nemzeti Színházzal, a MÜPÁ-val, az új irodaházakkal. A Ferencváros Residence tehát számos új építésű, újszerű házat felvonultató rehabilitációs részen van. Itt, a ház közelében jár a 2-es, 24-es, 51-es villamos, a 23-as busz, de mindössze két megállónyira van a háztól a 3-as metró is. A mindössze 31 lakásos ház pedig a lehető legmodernebb anyagokból épül, magas műszaki színvonalon.

Többek közt a legmodernebb hűtő-fűtő hőszivattyúval, amely a kemény mínuszokban is tökéletesen teljesít, majd nyáron pedig kellemesen le is hűti a leendő lakását. Természetesen a lakásokhoz gépkocsibeálló és tároló is vásárolható.

A cikk megjelenését a Ferencváros Residence lakásainak értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)