Ilyet ritkán találni: exkluzív luxuslakás a Hősök tere mellett

A Hősök tere és környéke kétség kívül az egyik legelegánsabb pesti környék. Az Andrássy úti villák és nagykövetségek, a Városliget, a Szépművészeti Múzeum és a Műcsarnok környéke mindig is vonzotta az előkelő környékre vágyó lakáskeresőket. Ugyanakkor erre nagyon kevés lakás van, eladó pedig még kevesebb, így ha megcsíphetünk erre valamit, akkor nem érdemes tétovázni… Nézzük ezt a lenyűgöző luxuslakást!

Az Andrássy út mindig is a budapesti Champs-Élysées marad, így e csodálatos sugárút vonzáskörzetében egészen különleges ajánlatokat lehet találni. Ha éppen van eladó lakás. Most találtunk egyet, tehát érdemes odafigyelni erre az ajánlatra.

Budapestnek tehát az egyik legfrekventáltabb részéről van szó, ennek ellenére nem zsúfolt a környék. Egy csendes, nyugodt utcából, a Hősök tere mellől hoztunk ezt az elegáns luxuslakást. Ez esetben kifejezetten a Hősök tere mellett található az alábbi újszerű, lakberendező által megálmodott lakás.

Ez a 160 négyzetméteres luxuslakás egy, a környékhez illő elegáns társasházban található. A lakásba lépve tágas, praktikus kialakítású előszoba fogadja az odaérkezőt, jobbra luxus kategóriás gépekkel felszerelt konyha, balra pedig hatalmas, napfényben úszó nappaliba léphetünk, melynek ékköve a hangulatos kandalló.

A konyhában egy nagy méretű konyhasziget is helyet kapott, ami nem csak főzés közben praktikus, hanem nagy családi vagy baráti összejöveteleknek is tökéletes helyszínéül szolgál.


A lakásban továbbá három hálószoba található, két fürdőszoba, mosókonyha és egy galériás rész is helyet kapott, ami kiválóan funkcionál például dolgozószobaként is.

2017-ben a lakást teljeskörűen felújították jelenlegi tulajdonosai, melynek keretében lecserélték a nyílászárókat, emellett minőségi új burkolatok, szaniterek és csaptelepek kerültek beépítésre. A lakásban található bútorok a vételár részét képezik.

A lakók biztonságáról Swarovski kövekkel díszített törhetetlen üvegezésű biztonsági ajtó, riasztó és kamerarendszer gondoskodik. A társasház garázsában lehetőség van autóbeállóhely bérlésére is.

Tegyen virtuális sétát a lakásban, 3D alaprajz megtekintésével, vagy nézze meg a lakásról készült videót!

Az alábbi videón megtekintheti a lenyűgöző lakást.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)