Ilyet ritkán találni: exkluzív luxuslakás a Hősök tere mellett

A Hősök tere és környéke kétség kívül az egyik legelegánsabb pesti környék. Az Andrássy úti villák és nagykövetségek, a Városliget, a Szépművészeti Múzeum és a Műcsarnok környéke mindig is vonzotta az előkelő környékre vágyó lakáskeresőket. Ugyanakkor erre nagyon kevés lakás van, eladó pedig még kevesebb, így ha megcsíphetünk erre valamit, akkor nem érdemes tétovázni… Nézzük ezt a lenyűgöző luxuslakást!

Az Andrássy út mindig is a budapesti Champs-Élysées marad, így e csodálatos sugárút vonzáskörzetében egészen különleges ajánlatokat lehet találni. Ha éppen van eladó lakás. Most találtunk egyet, tehát érdemes odafigyelni erre az ajánlatra.

Budapestnek tehát az egyik legfrekventáltabb részéről van szó, ennek ellenére nem zsúfolt a környék. Egy csendes, nyugodt utcából, a Hősök tere mellől hoztunk ezt az elegáns luxuslakást. Ez esetben kifejezetten a Hősök tere mellett található az alábbi újszerű, lakberendező által megálmodott lakás.

Ez a 160 négyzetméteres luxuslakás egy, a környékhez illő elegáns társasházban található. A lakásba lépve tágas, praktikus kialakítású előszoba fogadja az odaérkezőt, jobbra luxus kategóriás gépekkel felszerelt konyha, balra pedig hatalmas, napfényben úszó nappaliba léphetünk, melynek ékköve a hangulatos kandalló.

A konyhában egy nagy méretű konyhasziget is helyet kapott, ami nem csak főzés közben praktikus, hanem nagy családi vagy baráti összejöveteleknek is tökéletes helyszínéül szolgál.


A lakásban továbbá három hálószoba található, két fürdőszoba, mosókonyha és egy galériás rész is helyet kapott, ami kiválóan funkcionál például dolgozószobaként is.

2017-ben a lakást teljeskörűen felújították jelenlegi tulajdonosai, melynek keretében lecserélték a nyílászárókat, emellett minőségi új burkolatok, szaniterek és csaptelepek kerültek beépítésre. A lakásban található bútorok a vételár részét képezik.

A lakók biztonságáról Swarovski kövekkel díszített törhetetlen üvegezésű biztonsági ajtó, riasztó és kamerarendszer gondoskodik. A társasház garázsában lehetőség van autóbeállóhely bérlésére is.

Tegyen virtuális sétát a lakásban, 3D alaprajz megtekintésével, vagy nézze meg a lakásról készült videót!

Az alábbi videón megtekintheti a lenyűgöző lakást.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)