Nyaralók, lovardák, borospincék elvonuláshoz vagy épp vállalkozáshoz, az Egri borvidékről

Ha olyan helyet keresünk, ahová időnként elvonulhatunk a világ elől, akkor az Egri borvidék kitűnő választás, különösen így ősszel. Ehhez természetesen nem kell feltétlenül szőlőt vagy pincét vennünk, nyaralókat, befektetésre alkalmas telkeket, legelőket istállóval is találhatunk az itt eladásra kínált ingatlanok között. Mutatjuk a legszebbeket!

13 hektárnyi szabadság a Laskó-patak völgyében

Egerszalókon, a horgász tó felett, a Laskó-patak mellett található ez a 13 hektáros tanya, melyen legelő és kisebb épületek találhatók. Jelenleg lovak ridegtartására van bérbe adva, de tökéletes gazdálkodásra, turizmusra vagy egyszerűen csak arra, hogy elvonuljunk a világ elől és lovakat tartsunk.

Mesebeli, erdei házikó Noszvajon

Noszvaj, Síkfőkúton, csendes, madárcsicsergős helyen áll ez az erdei kis parasztház, mely jelenleg vendégházként üzemel. Az ingatlan családi házzá lett minősítve, így állandó lakásnak is megfelel, de elhelyezkedéséből, kicsiny méretéből adódóan inkább nyaralónak ideális. Nappali-konyhával, 2 félszobával, fürdőszobával és külön mosdóval rendelkezik, valamint tartozik hozzá garázs és terasz is. Az utca felé még bővíthető, 2000-ben épült, újszerű állapotban van, mennyezetét látszógerenda borítja.

Egerszólát egy csendes utcájában


Egerszólát egy kis falu Eger mellett, itt, egy csendes utcában található az a nyaralónak is ideális családi ház, melyet 2017-ben felújítottak. A kétszintes ingatlan alsó szintjén nappali, konyha, fürdőszoba, külön mosdó, beépített veranda és télikert, beépített tetőterében két fél szoba kapott helyet. A felújítás érintette a tetőszerkezet és a héjazat cseréjét, a víz- és villanyhálózat cseréjét, a szobák hajópadlót, a többi helyiség hidegburkolatot kapott, illetve több nyílászárót is hőszigeteltre cseréltek.

Hatalmas telek, épületekkel befektetőknek, Felsőtárkányban

Befektetők számára lehet érdekes ez a több, mint 18 hektáros telek, melyen jelenleg életmódház, lovarda, istállók és egyéb szolgáltató épületek találhatók. A telken lehetőség van szálloda, üdülőfalu, szanatórium, wellness-rekreációs központ vagy akár egy saját kúria építésére.

Tufa pince Egerben

Eger Tihamér városrészben, a Nagykőporos úti pincesoron található ez a 3 helyiségből álló, tufa hegyoldalba vágott pince. A pince aszfaltozott műútról megközelíthető, áram be van vezetve, víz kb. 200 m-re van a pincétől, a pince előtti úton.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

A munkahelyüktől kilométerre lakó 30 év alattiak 180 ezer forint támogatást kaphatnak a lakásbérléshez. 

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Az Air Asia összeköti Bangkokot Budapesttel. 

Kámforrá vált a lélegeztetőgép-biznisz egyik nagy nyertese. Hol a pénz?

Kámforrá vált a lélegeztetőgép-biznisz egyik nagy nyertese. Hol a pénz?

Csalás miatt tettek feljelentést a kisbefektetők.

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

A NAV keményen büntetheti a feledékenységet.

© 2024 (v2.202102)