Elfogyhatnak Angyalföldön is a jó, most még akciós lakások!

Ma már akadnak akciós lakások, így azt gondolhatnánk, ráérünk a lakásvásárlással. Ám mivel idén alig kezdődtek el új építkezések, ezért még Angyalföldön is gondja akadhat annak, aki minőségi új lakást keres. Mi most találtunk egy jó ajánlatot, ahol már csak pár napig, szeptember végéig tart az akció!

Nehéz ma olyan, kertvárosi övezetben folyó építkezést, lakóházat találni, ahová a város belsőbb részeiből is könnyű az odajutás, mégis nívós, zöldövezetbe kerülhetünk. Még jobb, ha egy ilyen otthon közel esik a kötött pályás közlekedéshez, hiszen a fiatalabbak vagy az idősebbek, vagy éppen a takarítónk, is könnyebben kijutnak ide akkor is, ha nincsen autójuk.

A villamosvonallal ellátott Béke utca mellett járunk ezúttal, pár lépésre a neves Vanilin cukrászdától. Itt a XIII. kerületi Kucsma utcában ugyanaz a beruházó épített féltucat házat.

Ez pedig azt jelenti, hogy nem kell tartani problémáktól. A Kucsma utca 14. alatt akad még néhány szabad lakás, így ezek rendkívüli kedvezménnyel érhetők most el. A nagyobb otthonok esetén akár 10 milliót is spórolhat és akár úgy is berendezheti otthonát, mint az alábbi képen látszik:

Nagyon fontos, hogy a friss kedvezményeket is figyelembe véve itt a zöldövezetben a nívós lakások árszabása egy-egy felújított használt lakás, vagy egy újszerű otthon árával is bőven összemérhető! Apróságnak tűnik, de valójában milliós tétel az is, hogy az új lakásba történő beköltözéskor például tisztasági festésre, vagy más apró felújításra sincsen semmi szükség. Nem is beszélve arról, hogy gyermekesek, vagy gyermekeket vállalók sokmilliós csok-kedvezménye is lejön a vételárból.

 

Egy ilyen otthon egyben modern és energiatakarékos is, tehát a következő években, évtizedekben súlyos milliókat spórolhatunk a fűtési, hűtési költségeken is.


Mivel pedig a Váci út vonzáskörzetéről van szó, így a lakások értéktartása is borítékolható. Ezen felül a környék amúgy is kifejezetten jól ellátott: boltok, üzletek, plázák, éttermek, bankok, iskolák-óvodák és egészségügyi, önkormányzati intézmények, játszóterek és az említett Vanilin cukrászda is közel esik ide. Az aktív életet kedvelők számára uszoda, sportpálya is van a közelben, illetve modern parkok és játszóterek teszik még élhetőbbé ezt a környéket; többek közt nincs messze innen az Oxygén wellness.

A Kucsma utca 14-es szám alatt épülő új házban tehát néhány lakás leköthető még. Szerencsére emberléptékű, kis társasházakról van szó, házanként csupán 22 lakással, ami a környék hasonló ajánlatainál sokkal jobb, élhetőbb, meghitebb miliőt biztosít.

A jelenlegi akciós lehetőség 2020. szeptember 30-ig tart, a szabad lakások tehát igen jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Az akció keretében pedig a Kucsma utca 14 alatti társasház lakásai akár 10 millió forintos árelőnnyel vásárolhatók meg. Ugyanis a 2020-as befizetés arányának függvényében a beruházó kedvezményt biztosít a lakás árából. Minél többet fizet be valaki még 2020-ban, annál nagyobb árelőnyben részesül.

Böngésszen az akcióban elérhető lakások között és minden ingatlannál megtalálhatja a kedvezmény mértékét megmutató táblázatot.
Irány a Kucsma utca: fedezze fel még ma ezt a nívós környéket!

 

A cikk az ingatlanok értékesítőjének támogatásával készült. A további részletekért keresse az értékesítő kollégákat. Ne feledje: az akció csak 2020. szeptember 30-ig tart!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Reálértéken 150-200 milliárd forinttal csökkent az agrárhitelek állománya a bankszektorban a szántóföldi növénytermesztés, főleg az egyéni gazdaságok nehézségei miatt.

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

© 2024 (v2.202102)