Ilyen egy modern lakás Észak-Pest egyik legjobb, igazán központi helyén

Ha a XIII. és a IV. kerületekben, azaz Észak-Pest vonzásában keresgél, de modern, új, minőségi lakásmegoldásra van szüksége, akkor ne is nézzen tovább: egy központi helyen lévő, mégis csendes új házban van még pár eladó lakás, amely ráadásul heteken belül költözhető lesz! Öt otthon közül választhat az is, aki csupán bérelne itt; sőt, két utcafronti üzlethelyiség is kiadó még.

Heteken belül beköltözhetővé válik Észak-Pest egyik legjobb helyszínén található, minőségi, modern társasháza az Arsenal Sarokház.

Az Újpest-központ metró végállomástól csak pár lépésre lévő, tehát központi, mégis csendes és parkokhoz is közeli helyen már csak néhány lakás érhető el a kínálatban. Igaz, aki bérelni szeretne, vagy üzletet nyitna, azokra is gondolt a beruházó: saját tulajdonú öt lakását és két utcafronti üzlethelyiségét adja ki.

És ami hatalmas öröm ilyenkor: ezekre a lakásokra, üzlethelyiségekre nemhogy éveket, vagy hosszú hónapokat kell várni: e helyett már heteken belül beköltözhető otthonokról van szó.

Magyarán a télhez közeledve, az ünnepeket már saját, vadonatúj otthonunkban élvezhetjük. Mindez azért is különleges dolog, mert az elmúlt egy-másfél évben nem nagyon idult új építkezés a környéken, azaz, aki az igen bőkezű, csak az új-lakások esetén ilyen gáláns CSOK kihasználásán gondolkodik, az kevés ilyen jó ajánlat közül választhat ma már.

Bár sokan ismerik a mai helyzetet de azért érdemes aláhúzni: szinte sohasem látott megújulás történt az elmúlt 5-10-15 évben Újpesten, különösen a metróhoz közeli, központi részeken. Egyfelől új házak tucatjai épültek erre, de a közterületek is folyamatosan megújulnak.

Megújult ráadásul Újpest központi piaca és a környező utcák; sőt a közparkokra, játszóterekre sem lehet ráismerni. Így például az Újpesti Evangélikus templom melletti vadonatúj közparkra, amelyet most építették át újították fel. E mellett ingyenesen használható sportpark épült ki itt!

Néhány perces sétára számos korosztálynak szóló játszótér is van. Mivel a központban vagyunk, itt tényleg egymást érik a kisebb nagyobb boltok, közértek, éttermek, gyorséttermek. A környéken felújítottak az iskolák, az óvodák, és nem messze modern áruházak, bevásárlóközpontok is vannak. A helyi művelődési ház és az újszerű, mégis hatalmas piac is kiépült – hiszen a metró végállomás mellett innen indul számtalan busz is a környékre – gyakorlatilag Újpest-központ egy igazi „város a városban” helyszín. De aki Pest szűken vett belvárosát szeretné elérni az egy pár perces sétával és 10-15 percnyi metrózással ott teremhet a Nyugati pályaudvarnál vagy épp a Deák téren!

Az emlegetett házhoz pedig maga a metró végállomás van nagyon közel, így a közlekedés nem is lehetne jobb. Illetve a közlekedési csomópontba települt számos bank, szolgáltató is – ahogy emlegettük –, és itt van egy igen neves cukrászda, a Polgármesteri Hivatal és a Posta is. Ha pedig mindez nem lenne elegendő, akkor a Duna partja is csupán negyedórás séta, beleértve a Népsziget hangulatos éttermeit is.

Aki pedig kiadásban gondolkodik, annak is remek ez a hely, hiszen a pár metrómegállónyira van a Váci út több tucatnyi irodaházban sok-sok tízezren dolgoznak, így egy nehezebb bérleti piacon sem lehet gond a kiadással.

Az Arsenal Sarokház tehát Újpesten, a Munkásotthon és Erzsébet utca sarkán épült fel. A 100 százalékhoz közelítő készültség mellett az is megnyugtató, hogy az Újpesten sok-sok éve jelen lévő, megbízható fejlesztő, a Mester-Építő Kft. a beruházó, így a minőséggel, a garanciával, minden rendben van.

Szerencsére még 37-86 m² között többféle lakás leköthető, amelyek nagy része erkélyes, A fűtést és a meleg víz ellátást távfűtés adja, amely gázüzemű kazánokkal szemben nagyságrendekkel biztonságosabb és olcsóbb is. (Nincs is a házban vagy a lakásban gázkészülék, amiből gáz szivárogjon, vagy akár a szénmonoxidtól kelljen tartani!)

További különlegesség, hogy az Arsenal Sarokház válaszfalai úgynevezett TECNOBOARD rendszerrel készültek. Ezek a falak kiemelkedő tűz-, hanggátlást biztosítanak (E rendszer ugyanis egyesíti a hagyományos falazott válaszfalak és a szerelt gipszkarton szerkezetek előnyeit.) E faltípus ezen felül környezetbarát is, mivel természetes ásványi gipszet külszíni fejtéssel termelik ki, a lehető legkisebb környezetterheléssel és a feldolgozás során a gipsz semmilyen vegyi adalékanyagot nem kap.

A cikk az Arsenal Sarokház beruházójának, a Mester-Építő Kft-nek a támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)