Csak ott érdemes venni, ahol válságálló a lakás!

Óvatosan kell ma válogatni a lakások közt, válságálló ingatlant érdemes keresni, hiszen az ingatlanpiacon nagy mozgások vannak. Nem csak a befektetőknek, de a saját célra vásárlóknak sem mindegy, hogy hol és milyen minőségben vásárolnak. A körúthoz közel mutatunk most egy remek lehetőséget!  Sőt, most akció is indult: “Foglalja le lakását most, és milliókat spórolhat!” hívószóval.

Lokáció, lokáció, lokáció – ez az ingatlanos szakma három kulcsszava, amely most, gazdaságilag nehezebb időkben, még fontosabb, mint valaha.

Ráadásként ma Pesten, különösen a belsőbb részeken rengeteg a túlárazott, egyúttal rossz minőségű ingatlan. Érdemes lehet ezért újat, újszerűt választani, méghozzá látványosan átértékelődő, felértékelődő környéken, olyan helyen, amely a korábbi évek áremelkedéséből – méltatlan módon – csak kevéssé vette ki a részét.

Ezúttal a Corvin Negyed vonzásában egy olyan lehetőséget mutatunk, ahol az értékőrzés – nagy valószínűséggel – garantált lehet a következő években is.

Az említett új és újszerű, felértékelődő környéken lévő ingatlanok ára kevéssé van kitéve a válságnak, és az építési költségek növekedése, valamint az infláció miatt e szegmensben az árak emelkedésére kell felkészülni. Magyarán: ami új vagy újszerű, jó környéken van a fővárosban, ott az értéktartás a legválságosabb időkben is sokkal jobb lehet, mint az ingatlanpiac más ajánlatai esetén. (Azt is látni kell, hogy a magas euróárfolyam miatt az építőanyagok, a gépészeti alkatrészek és sok más lakás építőelem folyamatosan drágul, illetve továbbra is drágulni fog.)

Éppen egy ilyen, kellően „válságállónak” ígérkező lehetőségre leltünk tehát rá Józsefvárosban, a Corvin Negyedhez igen közel. E megújuló környéken, a körúttól csak 2 megállónyira épülő Baross utcai társasházban most változatos méretű, modern anyagokból és kiváló minőségben felépülő társasházi lakások vásárolhatók meg.

Sőt, most akció is indult: “Foglalja le lakását most, és milliókat spórolhat!” hívószóval. (A kedvezményes árak 2020. november 5-ig vagy az akció kezdetétől maximum 10 értékesített lakásra érvényesek.)

A már javában épülő ház különlegessége a zöld belső kert, ami egyúttal a csend és nyugalom kis szigeteként is funkcionál, holott a ház mégis igen közel van a városi nyüzsgéshez. Akár egy kisebb sétával is elérhetjük innen a 4-6-os villamosokat, a 4-es és 3-as metró egy-egy megállóját, azaz a János Pál Pápa teret és Semmelweis Klinikákat, valamint az említett Corvin Negyed bevásárlóközpontját (és ott a Corvin Negyed metrómegállót), megannyi szolgáltatásával. Az autósoknak mélygarázs és a helyben lakóknak járó, további lehetséges parkolási kedvezmények segítenek.

A VIII. kerület legkedveltebb részén, az emlegetett Corvin-negyedtől nem messze készül el tehát ez a Baross utcai társasház, amelyben 44 változatos alaprajzú lakás közül válogathatunk. Aki a felsőoktatásban tanuló gyermekének venne, vagy ennek a célcsoportnak kiadna, vagy épp az első „családi fészekben” gondolkodók, vagy épp a nagyobb családosok – itt mindenki megtalálhatja, amit keres.

Mindezen túl, az árak is elfogadhatók, különösen amennyiben egy-egy jobb adottságú használt lakás felújítását, magasabb rezsiét is belevesszük. Ráadásul az új otthonok műszakilag és esztétikailag is minden lehetséges elvárásnak megfelelnek. A legmodernebb hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszer és modern elosztású lakások is lesznek. Érdemes lehet sietni, mert folyamatosan fogynak a jó lakások ezen a környéken.

Mindemellett a kerületrész közterületeinek biztonságát a főváros egyik legjobban kiépített térfigyelőkamera-hálózata vigyázza.

A cikk megjelenését a Baross utcai társasház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Az Air Asia összeköti Bangkokot Budapesttel. 

Kámforrá vált a lélegeztetőgép-biznisz egyik nagy nyertese. Hol a pénz?

Kámforrá vált a lélegeztetőgép-biznisz egyik nagy nyertese. Hol a pénz?

Csalás miatt tettek feljelentést a kisbefektetők.

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

A NAV keményen büntetheti a feledékenységet.

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Reagált a bántalmazási vádakra, holnap reggel 10-kor pedig a főügyészségre megy.

© 2024 (v2.202102)