Csak ott érdemes venni, ahol válságálló a lakás!

Óvatosan kell ma válogatni a lakások közt, válságálló ingatlant érdemes keresni, hiszen az ingatlanpiacon nagy mozgások vannak. Nem csak a befektetőknek, de a saját célra vásárlóknak sem mindegy, hogy hol és milyen minőségben vásárolnak. A körúthoz közel mutatunk most egy remek lehetőséget!  Sőt, most akció is indult: “Foglalja le lakását most, és milliókat spórolhat!” hívószóval.

Lokáció, lokáció, lokáció – ez az ingatlanos szakma három kulcsszava, amely most, gazdaságilag nehezebb időkben, még fontosabb, mint valaha.

Ráadásként ma Pesten, különösen a belsőbb részeken rengeteg a túlárazott, egyúttal rossz minőségű ingatlan. Érdemes lehet ezért újat, újszerűt választani, méghozzá látványosan átértékelődő, felértékelődő környéken, olyan helyen, amely a korábbi évek áremelkedéséből – méltatlan módon – csak kevéssé vette ki a részét.

Ezúttal a Corvin Negyed vonzásában egy olyan lehetőséget mutatunk, ahol az értékőrzés – nagy valószínűséggel – garantált lehet a következő években is.

Az említett új és újszerű, felértékelődő környéken lévő ingatlanok ára kevéssé van kitéve a válságnak, és az építési költségek növekedése, valamint az infláció miatt e szegmensben az árak emelkedésére kell felkészülni. Magyarán: ami új vagy újszerű, jó környéken van a fővárosban, ott az értéktartás a legválságosabb időkben is sokkal jobb lehet, mint az ingatlanpiac más ajánlatai esetén. (Azt is látni kell, hogy a magas euróárfolyam miatt az építőanyagok, a gépészeti alkatrészek és sok más lakás építőelem folyamatosan drágul, illetve továbbra is drágulni fog.)

Éppen egy ilyen, kellően „válságállónak” ígérkező lehetőségre leltünk tehát rá Józsefvárosban, a Corvin Negyedhez igen közel. E megújuló környéken, a körúttól csak 2 megállónyira épülő Baross utcai társasházban most változatos méretű, modern anyagokból és kiváló minőségben felépülő társasházi lakások vásárolhatók meg.

Sőt, most akció is indult: “Foglalja le lakását most, és milliókat spórolhat!” hívószóval. (A kedvezményes árak 2020. november 5-ig vagy az akció kezdetétől maximum 10 értékesített lakásra érvényesek.)

A már javában épülő ház különlegessége a zöld belső kert, ami egyúttal a csend és nyugalom kis szigeteként is funkcionál, holott a ház mégis igen közel van a városi nyüzsgéshez. Akár egy kisebb sétával is elérhetjük innen a 4-6-os villamosokat, a 4-es és 3-as metró egy-egy megállóját, azaz a János Pál Pápa teret és Semmelweis Klinikákat, valamint az említett Corvin Negyed bevásárlóközpontját (és ott a Corvin Negyed metrómegállót), megannyi szolgáltatásával. Az autósoknak mélygarázs és a helyben lakóknak járó, további lehetséges parkolási kedvezmények segítenek.

A VIII. kerület legkedveltebb részén, az emlegetett Corvin-negyedtől nem messze készül el tehát ez a Baross utcai társasház, amelyben 44 változatos alaprajzú lakás közül válogathatunk. Aki a felsőoktatásban tanuló gyermekének venne, vagy ennek a célcsoportnak kiadna, vagy épp az első „családi fészekben” gondolkodók, vagy épp a nagyobb családosok – itt mindenki megtalálhatja, amit keres.

Mindezen túl, az árak is elfogadhatók, különösen amennyiben egy-egy jobb adottságú használt lakás felújítását, magasabb rezsiét is belevesszük. Ráadásul az új otthonok műszakilag és esztétikailag is minden lehetséges elvárásnak megfelelnek. A legmodernebb hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszer és modern elosztású lakások is lesznek. Érdemes lehet sietni, mert folyamatosan fogynak a jó lakások ezen a környéken.

Mindemellett a kerületrész közterületeinek biztonságát a főváros egyik legjobban kiépített térfigyelőkamera-hálózata vigyázza.

A cikk megjelenését a Baross utcai társasház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)