Egy szép lakás kertkapcsolattal az igazi, különösen, ha nagyvárosban élsz!

Egy nagyvárosban élve nem biztos, hogy van lehetőségünk családi házat venni, de manapság szerencsére egyre több lakás épül kertkapcsolattal. Szét is néztünk az ország legnagyobb városaiban, és elhoztuk a legszebb kertkapcsolatos lakásokat.

Szépen gondozott kerttel, Szegeden

Újszegeden, egy 2007-ben épült, 4 lakásos társasházban található ez az újszerű állapotú, kétszobás lakás. A lakás mindkét szobája tágas, külön nyílik és külön étkező-konyhával  is rendelkezik, melyben egyedi, beépített, gépesített konyhabútor található. Az ingatlanhoz terasz és kert is tartozik, garázs igény szerint külön vásárolható.

Örök panorámával, Pécsett

Pécsett, Aranyhegyen a Donátusi templomtól néhány utcányira áll az a 2 lakásos társasház, melynek földszintjét elfoglalja ez az örökpanorámás lakás. Az ingatlan nappali + 3 hálószobával, fedett terasszal, kertkapcsolattal rendelkezik. Tartozik hozzá garázs és autóbeálló is.

Teljes berendezéssel, Debrecenben


Debrecen Hatvan utcai kertben, egy 2018-ban épült társasház földszintjén helyezkedik el ez az újszerű állapotú, szépen berendezett lakás. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival + 2 hálószobával és 40 nm-es saját kerttel várja új lakóit, vételára a teljes berendezést tartalmazza. Fűtését gáz cirkó biztosítja, klímával is rendelkezik. Garázs és zárt udvari autóbeálló külön vásárolható hozzá.

Szépen felújított kislakás Pécsett

Pécs belvárosában található ez a 38 nm-es kislakás, melyet gyönyörűen felújítottak. A hozzá tartozó kis kert a társasház belső udvarán van, innen léphetünk be az amerikai konyhás lakásba, ahonnan egy hálószoba és egy fürdőszoba nyílik.

Szinte új lakás Győrben

Győr-Szitásdomb új építésű részén, csendes utcában, egy 1 éve épült társasházban helyezkedik el ez az igazi kis ékszerdoboz. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival és 1 hálószobával várja új tulajdonosát, 20 nm-es kert tartozik hozzá.

További szép lakásokért nagyvárosainkból kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)