A jó borok miatt is szeretjük a Balaton-felvidéket!

A Balaton-felvidék hazánk egyik legszebb tája, ami nem csak a Balaton közelsége, gyönyörű természeti szépségei, építészete és kulturális kincsei, hanem az itt előállított borok miatt is híres. A táj nyaralói, pincéi, szőlőbirtokai pedig tökéletesek arra, hogy elvonuljunk a világ elől, vagy épp befektessük pénzünket. Mai összeállításunkban erről a vidékről gyűjtöttük össze a legszebb, kikapcsolódásra ideális ingatlanokat.

Szépen felújított présház Balatonedericsen

Balatonederics Öreghegyen áll ez az 1989-ben és 2009-ben is felújított présház, mely akár állandó lakhatásra is alkalmas, de nyaralónak mindenképpen tökéletes. Az ingatlan a tulajdoni lap szerint zártkerti művelés alól kivett terület és présház, szőlő nem, de gyümölcsfák teremnek rajta. Két szintjén konyha, nappali és 3 hálószoba, valamint mindkét szinten fürdőszoba található, a telek és a házhoz tartozó 60 nm-es terasz is csodálatos örökpanorámával rendelkezik.

Hangulatos kis nyaraló Zalahalápon

Teljes berendezéssel együtt kínálják ezt a frissen felújított és új bútorokkal berendezett kis nyaralót Zalahalápon. A 30 nm-es, kétszintes házikó egy több, mint 1800 nm-es telken áll, 55 nm-ig bővíthető. Mindkét szintjén panorámás terasz található, a telek végében egy természetes kőtengert találunk, amit megmászva szintén páratlan panorámában lehet részünk.

Nyaralónak, családi háznak Gyenesdiáson


Gyenesdiáson, a strandtól 10 perc sétára található ez a 120 nm-es ingatlan, mely nyaralónak vagy családi háznak is ideális. Alsó szintjén nappalival, konyhával és egy fél szobával, felső szintjén 3 hálószobával várja új tulajdonosait. Mindkét szinten található fürdőszoba és terasz is.

Csodás panorámás nyaraló Balatongyörökön

Balatongyörök Becehegyen hagyományos Balaton-felvidéki építészeti stílusban épült, ez a családi háznak is tökéletes nyaraló. A kétszintes épületet 2018-ban kompletten felújították, nappalival, 3 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik.

Mesebeli erdő Szentbékkállán

Bár épület nincs rajta, akkor sem mehetünk el emellett a 18,5 hektáros erdő mellett Szentbékkállán a Fekete-hegyen. Az erdőben számos fafajta él és kis tengerszemek teszik csodálatossá. Határa egészen az Eötvös-kilátóig húzódik.

További szép nyaralókért a Balaton-felvidéki borvidékről kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

A benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál – jelentette első ízben a Központi Statisztikai Hivatal.

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

Az OTP Bank – kiberbiztonsági megfontolásból - május nyolcadikától automatikusan 1 millió forintos napi átutalási limitet állít be az internet- és mobilbankból indított átutalásokra.

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

A következő napokban legalább két főből álló mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg a magyar kórházakban.

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

© 2024 (v2.202102)