A jó borok miatt is szeretjük a Balaton-felvidéket!

A Balaton-felvidék hazánk egyik legszebb tája, ami nem csak a Balaton közelsége, gyönyörű természeti szépségei, építészete és kulturális kincsei, hanem az itt előállított borok miatt is híres. A táj nyaralói, pincéi, szőlőbirtokai pedig tökéletesek arra, hogy elvonuljunk a világ elől, vagy épp befektessük pénzünket. Mai összeállításunkban erről a vidékről gyűjtöttük össze a legszebb, kikapcsolódásra ideális ingatlanokat.

Szépen felújított présház Balatonedericsen

Balatonederics Öreghegyen áll ez az 1989-ben és 2009-ben is felújított présház, mely akár állandó lakhatásra is alkalmas, de nyaralónak mindenképpen tökéletes. Az ingatlan a tulajdoni lap szerint zártkerti művelés alól kivett terület és présház, szőlő nem, de gyümölcsfák teremnek rajta. Két szintjén konyha, nappali és 3 hálószoba, valamint mindkét szinten fürdőszoba található, a telek és a házhoz tartozó 60 nm-es terasz is csodálatos örökpanorámával rendelkezik.

Hangulatos kis nyaraló Zalahalápon

Teljes berendezéssel együtt kínálják ezt a frissen felújított és új bútorokkal berendezett kis nyaralót Zalahalápon. A 30 nm-es, kétszintes házikó egy több, mint 1800 nm-es telken áll, 55 nm-ig bővíthető. Mindkét szintjén panorámás terasz található, a telek végében egy természetes kőtengert találunk, amit megmászva szintén páratlan panorámában lehet részünk.

Nyaralónak, családi háznak Gyenesdiáson


Gyenesdiáson, a strandtól 10 perc sétára található ez a 120 nm-es ingatlan, mely nyaralónak vagy családi háznak is ideális. Alsó szintjén nappalival, konyhával és egy fél szobával, felső szintjén 3 hálószobával várja új tulajdonosait. Mindkét szinten található fürdőszoba és terasz is.

Csodás panorámás nyaraló Balatongyörökön

Balatongyörök Becehegyen hagyományos Balaton-felvidéki építészeti stílusban épült, ez a családi háznak is tökéletes nyaraló. A kétszintes épületet 2018-ban kompletten felújították, nappalival, 3 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik.

Mesebeli erdő Szentbékkállán

Bár épület nincs rajta, akkor sem mehetünk el emellett a 18,5 hektáros erdő mellett Szentbékkállán a Fekete-hegyen. Az erdőben számos fafajta él és kis tengerszemek teszik csodálatossá. Határa egészen az Eötvös-kilátóig húzódik.

További szép nyaralókért a Balaton-felvidéki borvidékről kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)