Ilyen gyönyörű fővárosi családi házat vehetsz egy lakás árából!

Egy átlagos fővárosi 2-3 szobás lakás ára gyakran eléri az 50-60 milliót is, főleg a belső részeken. Ha kicsit eltávolodunk a belsőbb kerületektől ennyi pénzért, már szépen felújított kertes házat is kapunk, ami azért sokkal nagyobb komfortot nyújt főleg, ha kisgyermekkel költözünk. Egy gyönyörűen felújított kertes házat hoztunk, családbarát környékről!

Egy lakás legyen bármilyen modern, teraszos vagy kertkapcsolatos sosem nyújtja ugyanazt az érzést, amit egy családi ház. Gondoljunk csak arra, hogy saját intim és biztonságos kertünkben önfeledten játszhatnak a gyerekek, mi pedig lazíthatunk egy hosszú nap után vagy nagyobb baráti társaságot is áthívhatunk egy grill partyra.

Pesterzsébet például kifejezetten családbarát városrész és egészen jó áron vásárolhatunk itt családi házat is. A XX. kerület meglehetősen csendes, nyugodt, hiszen a forgalmasabb útvonalak mind a kerület szélén helyezkednek el, ugyanakkor könnyen elérhető a belváros, a HÉVnek és a vasútvonalnak köszönhetően, melyeknek ráadásul a városközpontban van a megállója.

Két éve újranyitott a gyógyfürdő is, mely színvonalban abszolút hozza a belváros híres fürdőitől megszokottat, azonban sokkal csendesebb, nyugodtabb azoknál. A fürdő mellett számos más szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínál Pesterzsébet. Uszoda, jégcsarnok, edzőtermek, és színes kulturális program várja a környékbelieket. Elmondható hát, hogy kifejezetten család barát része ez Dél-Pestnek, melyet kissé alábecsülnek pedig igencsak jó lehetőségeket kínál ingatlanok terén is. Hoztunk is egyet, méghozzá a Lázár utcából, ahol iskola, óvoda, játszótér, orvosi rendelő és piac is van. Itt találtunk egy szépen felújított családi házat, mely ideális kisgyermekes családoknak, vagy olyan pároknak, akiknek már felnőtt gyermekeik vannak és elegendő számukra egy kisebb családi ház.

További képekért, kattints a fotóra!

A 114 négyzetméteres családi ház tetőtér beépítéses, a földszinten előszoba, káddal felszerelt fürdőszoba, konyha, kamra és két külön nyíló nagy méretű szoba található, melyből egyik teraszkapcsolattal rendelkezik.

A tetőtérben további egy hálószoba, gardrób, zuhanyzós, kádas fürdőszoba és egy kis dolgozó vagy könyvtár sarok kapott helyet. A felújítás során az esztétikai újítás mellett bejárati ajtó és nyílászáró csere történt, megújult a tető és klíma berendezés is beépítésre került. A lakók biztonságáról kamerarendszer és biztonsági szolgálathoz bekötött riasztórendszer gondoskodik.

További képekért, kattints a fotóra!

A telken található még egy kis ház, melyben szoba, konyha és fürdőszoba van, az épület felújításával pedig egy teljes értékű lakórészt nyerhet az új tulajdonos, jelenleg tárolásra használják. A házhoz kapcsolódó közel 28 négyzetméteres, hangulatos terasz tökéletes helyszíne az otthoni kikapcsolódásnak, összejöveteleknek. A telek egy része szépen beültetett, zölddel teli árnyékos kert, a másik fele térkövezett, valamint két autó számára is kényelmes parkolási lehetőséget biztosít, melyet elektromos kapun át lehet megközelíteni.

További képekért, kattints a fotóra!

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)