Élj egy mediterrán szigeten, Pesten!

Nehéz elképzelni, hogy Budapesten, pláne a pesti oldalon, holmi mediterrán hangulatú, zöld szigetek nőnének ki a szürkeségből, pedig lehet ilyet találni, méghozzá jó közlekedés mellett.

A zöld felületekben szűkölködő belső kerületek és az agglomeráció mellett a külső kerületek kicsit háttérbe szorultak, pedig nem igaz, hogy minden külső kerületből nehéz bejutni a központba. Elég, ha arra gondolunk, hogy a kiváló kötött pályás közlekedéssel rendelkező agglomerációs településekről induló vonatok, HÉV-ek bizony mind átszelnek valamilyen külső kerületet is, így ezeknek a vonalaknak a mentén igenis találhatunk olyan ingatlant, ahonnan lényegesen kevesebbet kell utaznunk, mintha az agglomerációból indulnánk. Az pedig, hogy ezeknek a környékeknek a beépítése szellősebb és zöldebb, mint a belső kerületeké, vitathatatlan.

Ilyen zöld környezetet találunk például a XX. kerületben, Pesterzsébeten, a Téglaégető utcai Sporttelep környékén, ahol nemcsak zöld környezet, de uszoda, gyógy- és strandfürdő, jégpálya, valamint a Ráckevei-Soroksári Duna-ág is kikapcsolódási, sportolási lehetőséget biztosít a szárazföldi és vízisportok szerelmeseinek egyaránt.

Ebben a gyönyörű környezetben található a szellős beépítésű Mediterrán lakópark, ahol mind az aktív, sportos életet élők, mind a nyugalomra vágyók, mind a kisgyermekes családok otthonra találhatnak. A környék családoknak különösen ideális, hiszen nemcsak sok zöld, de játszóterek, iskolák, óvoda, bölcsőde, posta, gyógyszertár, kormányablak, üzletek, egyszóval minden megtalálható. Ha pedig munkába messzebbre kell utaznunk, a Ferencvárosi pályaudvaron mindössze 8, a KÖKI-nél 15 perc alatt ott lehetünk, és ha home office-ba kényszerülünk, az ebben a környezetben mégis csak sokkal kellemesebb, mint a zsúfolt belvárosban.

Ebben a csendes, zöld lakóparkban bukkantunk most egy szép, napfényes lakásra, ami családalapítóknak épp ideális lehet. A 2008-ban átadott lakás első tulajdonostól eladó, kiváló állapotban van, amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkezik, így egy gyermekkel ideális.


Szép, beépített konyhabútorral és beépített, minőségi főzőlappal és sütővel rendelkezik, melyek az ár részét képezik, a konyhából nyílik egy praktikus kamra is. A fürdőszoba és a mosdó külön helyiségben találhatók.

 

A lakáshoz vásárolható egy teremgarázs beálló és a mögötte nyíló tároló, melyeket nem kötelező megvásárolni, de elhelyezkedésükből adódóan csak együtt eladók. És, ami a legjobb: a lakás rendelkezik egy 6 nm-es, hangulatos, napfényes erkéllyel is, ahová jól eshet szép időben, reggelenként egy csésze kávéval vagy esténként egy pohár borral kiülni.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)