Élj egy mediterrán szigeten, Pesten!

Nehéz elképzelni, hogy Budapesten, pláne a pesti oldalon, holmi mediterrán hangulatú, zöld szigetek nőnének ki a szürkeségből, pedig lehet ilyet találni, méghozzá jó közlekedés mellett.

A zöld felületekben szűkölködő belső kerületek és az agglomeráció mellett a külső kerületek kicsit háttérbe szorultak, pedig nem igaz, hogy minden külső kerületből nehéz bejutni a központba. Elég, ha arra gondolunk, hogy a kiváló kötött pályás közlekedéssel rendelkező agglomerációs településekről induló vonatok, HÉV-ek bizony mind átszelnek valamilyen külső kerületet is, így ezeknek a vonalaknak a mentén igenis találhatunk olyan ingatlant, ahonnan lényegesen kevesebbet kell utaznunk, mintha az agglomerációból indulnánk. Az pedig, hogy ezeknek a környékeknek a beépítése szellősebb és zöldebb, mint a belső kerületeké, vitathatatlan.

Ilyen zöld környezetet találunk például a XX. kerületben, Pesterzsébeten, a Téglaégető utcai Sporttelep környékén, ahol nemcsak zöld környezet, de uszoda, gyógy- és strandfürdő, jégpálya, valamint a Ráckevei-Soroksári Duna-ág is kikapcsolódási, sportolási lehetőséget biztosít a szárazföldi és vízisportok szerelmeseinek egyaránt.

Ebben a gyönyörű környezetben található a szellős beépítésű Mediterrán lakópark, ahol mind az aktív, sportos életet élők, mind a nyugalomra vágyók, mind a kisgyermekes családok otthonra találhatnak. A környék családoknak különösen ideális, hiszen nemcsak sok zöld, de játszóterek, iskolák, óvoda, bölcsőde, posta, gyógyszertár, kormányablak, üzletek, egyszóval minden megtalálható. Ha pedig munkába messzebbre kell utaznunk, a Ferencvárosi pályaudvaron mindössze 8, a KÖKI-nél 15 perc alatt ott lehetünk, és ha home office-ba kényszerülünk, az ebben a környezetben mégis csak sokkal kellemesebb, mint a zsúfolt belvárosban.

Ebben a csendes, zöld lakóparkban bukkantunk most egy szép, napfényes lakásra, ami családalapítóknak épp ideális lehet. A 2008-ban átadott lakás első tulajdonostól eladó, kiváló állapotban van, amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkezik, így egy gyermekkel ideális.


Szép, beépített konyhabútorral és beépített, minőségi főzőlappal és sütővel rendelkezik, melyek az ár részét képezik, a konyhából nyílik egy praktikus kamra is. A fürdőszoba és a mosdó külön helyiségben találhatók.

 

A lakáshoz vásárolható egy teremgarázs beálló és a mögötte nyíló tároló, melyeket nem kötelező megvásárolni, de elhelyezkedésükből adódóan csak együtt eladók. És, ami a legjobb: a lakás rendelkezik egy 6 nm-es, hangulatos, napfényes erkéllyel is, ahová jól eshet szép időben, reggelenként egy csésze kávéval vagy esténként egy pohár borral kiülni.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)