Ha már panel, legyen erkélyes és zöldövezeti!

Míg az elmúlt években szinte mindenki panelt akart venni, addig a járvány első hulláma után a panelek iránti kereslet kissé visszaesett, és sokan keresik a családi házakat vagy legalább a kertkapcsolatos, nagy teraszos lakásokat. Ezeket azonban nem mindenki engedheti meg magának, a panel viszont még mindig az egyik legmegfizethetőbb lakóingatlan. Így, ha már nem nyújtózkodhatunk tovább, mint ameddig a takarónk ér, és csak a panellakások közül válogathatunk, érdemes erkélyes, loggiás ingatlant keresni, mégpedig lehetőség szerint zöldövezeti lakótelepeken.

Budapest legzöldebb lakótelepének a József Attila lakótelepet mondják, de jelentős zöldövezet veszi körül a Pók utcai, a Kelenföldi, az Újpesti, a Káposztásmegyeri vagy épp az egész kicsi, Gyógyszergyár utcai lakótelepet is, utóbbi kettőben akár kertkapcsolatos lakások közül is válogathatunk. Mai cikkünkben ezekről a zöld lakótelepekről hoztuk el a legszebb erkélyes, loggiás lakásokat.

Hangulatos loggiával Káposztásmegyeren

Rendkívül hangulatossá tették ezt a kis loggiát, mely egy káposztásmegyeri, szépen felújított, 2 + 1 félszoba, hallos lakáshoz tartozik. Az ingatlanban kicserélték a belső- és külső nyílászárókat, a konyhabútort és a fürdőszoba burkolatot. A loggia beépített, raklap bútorokat kapott.

Panorámás lakás Újpesten

Újpest-Központban, egy panelház 10. emeletén helyezkedik el ez az egy szobás, nagy étkező-konyhás, szépen felújított lakás, melyből a Budai hegyekre, a Gellérthegyre nyílik lenyűgöző panoráma. A lakás eredetileg másfél szobás volt, a kis szobát nyitották össze a konyhával, hogy tágas étkező-konyhát kapjanak. A konyha teljesen felújított, új konyhabútorral rendelkezik.

Szépen felújított lakás a Gyógyszergyár utcában


A III. kerületi Törökkőn, a Gyógyszergyár utcai lakótelep minden bizonnyal az egyik legkisebb Budapesten, így otthonos, nyugodt és nagyon zöld is. Itt egy 12 lakásos panelház 4. emeletén található ez a 3 szobás lakás, melynek erkélye, a nappali és az egyik háló ablakai egy belső parkra, a másik hálószoba és az étkező-konyha ablakai egy kis erdő felett a Hármashatárhegyre néznek. Az ingatlannak egyedi az elosztása, egy gardrób is található benne, és gyönyörűen felújított állapotban van.

Amerikai konyhával, a Pók utcai lakótelepen

A Pók utcai lakótelep nemcsak azért kedvelt, mert zöld és kis lakásszámú, cseréptetős házak jellemzik, hanem azért is, mert közel van a Duna-part. Itt találtunk egy egyedi elosztású lakást, egy 8 lakásos ház első emeletén. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival és 3 hálószobával várja új tulajdonosát. Jelenleg bérlő lakja, aki továbbra is szívesen maradna, így befektetésnek is ideális.

Még több szép panellakásért kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megvan a győztes az izgalmas diákversenyen: Budakeszire került a trófea!

Megvan a győztes az izgalmas diákversenyen: Budakeszire került a trófea!

Izgalmas és magas színvonalú döntő után a budakeszi Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium csapata nyerte a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! 2024 tavaszi pénzügyi vetélkedőt.

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Úgy tűnik, a Kisvárdán épülő lórehabilitációs központ immár 2,3 milliárd forintba fog kerülni az adófizetőknek.

Már Marokkóval is versenyzünk,  egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

Már Marokkóval is versenyzünk, egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara idei felmérése szerint a tagvállalatok általában a tavalyihoz hasonlóan látják a helyzetet, de a részletekben számos újdonság van.

Ír divatlánc nyit üzletet Budapesten

Ír divatlánc nyit üzletet Budapesten

Május 28-án az Arena Mallban nyitja meg első magyarországi üzletét a Primark nemzetközi divatáruház 3100 négyzetméteren, közölte a társaság.

© 2024 (v2.202102)