Saját kert, saját zöldfelület Óbuda egyik legjobb környékén!

Az elmúlt hónapokban, karantén és home office idején még inkább felértékelődtek a kertvárosi környezetben lévő, saját kerttel rendelkező otthonok. A természethez közel, családias zöldövezetben nézelődtünk, és hoztunk egy új, három lakásos társasházat, Óbuda egyik legjobb részéről, melyben már csak egyetlen lakás eladó!

Talán még sosem bírt ekkora jelentőséggel, hogy milyen lakókörnyezetben, – ami ennél is fontosabb – milyen lakásban éljük mindennapjainkat. Az elhelyezkedés és a saját kertrész mellett az otthoni munkavégézshez szükséges feltételek megteremtése is fontos szemponttá vált. Mi is ilyen ingatlanok után néztünk és elhoztunk egy meghitt, csupán 3 lakásos III. kerületi társasházat, melyben már csak egyetlen egy lakás eladó!

A Héthalom Panoráma exkluzív társasháznak már csak egy szabad lakása van, így ez az utolsó lehetőség, ha olyan otthont keres, ahol a kiváló lokáció, a nyugodt mindennapok és színvonalas új építésű lakás egyaránt adott.

A mindössze három lakásos társasház tökéletes lehetőséget nyújt azok számára, akik nem szeretnének neki állni egy hosszú és költséges építkezésnek Budán, ugyanakkor el akarják kerülni a zsúfolt, sok lakásos társasházakat. A Héthalom Panoráma lakásainak mindegyike belső kétszintes, így kertkapcsolattal és emeleti teraszokkal egyaránt rendelkeznek, mindehhez pedig gyönyörű panoráma társul. Ilyen környezetben pedig az otthonlét is egészen más minőségű

A lakások teraszáról lenyűgöző panoráma nyílik a Hármashatár-hegyre és Testvérhegyre. Az épület tervezésekor fontos szerepet kapott a tájolás, hiszen fő szempont volt, hogy mindhárom lakás egyaránt körbenapozott legyen, ennek eredménye pedig, a panoráma mellett, hogy a lakások legfontosabb tereit estig beragyogja a napfény.

A Héthalom Panoráma lakásainak elrendezését praktikum és könnyen bútorozhatóság jellemzi. A földszinten kapott helyet a nappali, a konyha és az étkező, az emeletre kerültek a hálószobák, innen nyílnak a panorámás teraszok is. A Héthalom Panoráma utolsó lakása 147 négyzetméteres, földszintjén amerikai konyhás nappali, fürdőszoba és egy hálószoba található, az emeleten további három hálószoba, valamint egy fürdőszoba kapott helyet. A saját használatú kertrészt a földszinti teraszon át lehet megközelíteni, az emeletről pedig tágas panorámás erkély nyílik. A földszinti szoba kiválóan alkalmas dolgozószobának is, melyre egyre nagyobb szükség mutatkozik a járvány kitörése óta. Egyre több és több cég dolgozik otthonról, melyek közül sokan a járvány után is fenntartják a home officet, így ezt a szempontot is érdemes figyelembe venni lakásvásárláskor.

Az igényes külső megjelenéshez magas műszaki tartalom párosul. Lakásonként egyedileg a levegő-hőszivattyús rendszer biztosítja a fűtés-hűtést, illetve a használati melegvizet, mely korszerű és energiatakarékos megoldást nyújt.

Az épület alatt helyezkedik el a teremgarázs, ahol a parkoló mellett tárolóhelyiségek is rendelkezésre állnak.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)