Találd meg új otthonodat Budakeszin!

Fővárosi, belső kerületi lakás helyett most az a menő, ha kiköltözünk az agglomerációba. A budai agglomeráció természetesen továbbra is sokkal sikkesebb, mint a pesti, innen is az egyik legnépszerűbb város Budakeszi. A kiváló infrastruktúra mellett, szép kirándulóhelyeket, vadasparkot is találunk Budakeszin és finom borokat is kóstolhatunk. Mutatjuk, milyen remek családi házakat és lakásokat találtunk a városban.

Nemrég felújított lakás egy exkluzív társasházban

Egy 12 lakásos, wellness részleggel is rendelkező társasház első emeletén található ez a nappali + 1 hálós lakás, mely 2019-ben esett át komplett felújításon. A szépen felújított lakásban fürdőszoba WC-vel és külön mosdó is található, a társasház wellness részlegében medence, szauna, kondigépek is helyet kaptak. A lakás a belső kertre néz, egy parkolóhely tartozik hozzá az elektromos kapun belül.

Tetőtéri lakás akár teljes berendezéssel

Budakeszi központjához közel, mégis csendes utcában, egy társasház 2. emeletén helyezkedik el ez a szépen felújított, tetőtéri lakás. Az ingatlan külön étkező-konyhával és külön hatalmas nappalival rendelkezik, ami szintén be tudja tölteni az étkező funkciót is. A nappali egy kis franciaerkélyre nyílik, a dupla, üveges erkélyajtók csodás panorámát biztosítanak, és a tetőablakokkal együtt rengeteg fényt engednek be a helyiségbe. A konyha-étkezőhöz kapcsolódik még egy kamra, a fürdőszobát gyönyörűen felújították. A nappaliból nyílik az egyik, a közlekedőből a másik hálószoba. A társasház külső hőszigetelése és a lépcsőház felújítása néhány éve történt, a nyílászárókat 3 éve cserélték.

Csinos kis házrész bővítési lehetőséggel

Négy éve esett át teljeskörű felújításon ez a nappali + 1 hálós házrész, mely vegyes falazatú, de könnyűszerkezetes ráépítéssel felfelé tovább bővíthető. Az ingatlan belső szobája galériázott, és egy garázs is tartozik az ingatlanhoz.

Házrész saját kertrésszel, medencével


Budakeszi központjában található ez a nappali + 2 szobás házrész, mely egy osztatlan közös tulajdonú, de megosztási szerződéssel rendelkező telken áll további 5 ingatlannal együtt. Az eladó ingatlan egy különálló, felújított épület, nappalival, konyha-étkezővel, 2 hálószobával és a padlástérben egy nagyméretű gardróbbal rendelkezik, valamint tartozik hozzá egy külön bejáratú helyiség, melyben medence található. Az ingatlanhoz 40 nm-es, elkerített saját telekrész és az udvaron egy tároló is tartozik.

Kétgenerációs családi ház a központban

Budakeszi központjában áll ez a földszint, emelet + tetőtér elosztású családi ház, mely két generáció számára, vagy családi otthonnak és saját vállalkozásnak egyaránt tökéletes. A két lakrész teljesen elszeparált, az emelet csak külső lépcsőn közelíthető meg. A földszinti lakrész amerikai konyhás nappalival és 2 szobával rendelkezik, jelenleg irodaként funkcionál. Az emeleten nappali, konyha, fürdőszoba, a tetőtérben 2 hálószoba kapott helyet, az emelet és a tetőtér közt belső lépcső biztosítja a közlekedést. Az ingatlant folyamatosan karbantartották, így szép állapotban van.

További szép házakat találhat Budakesziről itt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

A prémium lakások piaca is túllendülni látszik a mélyponton.

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

A Klasszis Média rendezvénye keretében vizsgáljuk a nemzetközi, de főleg a hazai energiakörképet.

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Ma 11 órától ismét Kormányinfó, ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Vitályos Eszter kormányszóvivővel.

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

© 2024 (v2.202102)