Sokoldalúan kihasználható családi ház, 3 percre a KÖKI-től

Az elmúlt hónapokban általánossá vált a home office, ami természetesen akkor a legjobb, ha saját vállalkozásunk van és egy akkora házunk, ahol a cégünknek és a családunknak is jut elég hely, méghozzá külön-külön. Mai bejegyzésünkben egy olyan családi házat mutatunk, ami nemcsak iroda + lakás céljára, de kétgenerációnak, vagy akár autószerelőknek is ideális, ráadásul mindössze 3 percre helyezkedik el a KÖKI Termináltól-től.

Egyre többen keresnek családi házat, ráadásul olyat és akkorát, amelyben a home office és a családi élet lehetőleg elszeparáltan oldható meg, tehát nem a konyhaasztalnál ülve kell dolgoznunk, vagy nem a nappaliból kell egy dolgozósarkot leválasztanunk. Ilyen családi házakat természetesen nem könnyű találni, hiszen a belső kerületekben elvétve vannak családi házak, a külső kerületekből pedig nem mindenhonnan jó a közlekedés.

A KÖKI környéke ebből a szempontból kivételt jelent, itt a Kispesti Uszoda közelében, egy csendes zsákutcában bukkantunk egy jól kihasználható családi házra. Az ingatlan 2019-ben esett át teljes felújításon, ami a teljes villanyhálózatot is érintette, földszintjén étkező, konyha, 2 és fél szoba, fürdőszoba, beépített tetőterében 2 szoba, fürdőszoba található.

Ez már önmagában is elég lenne két generáció részére, de az ingatlanhoz tartozik egy szerelőaknás, fűthető garázs + műhely is, öltözővel, mosdóval, aminek tetőterében egy egyszobás, fürdőszobás garzonlakást alakítottak ki.

Az ingatlan jelenleg teljes egészében irodaként működik, így egy kivételével minden szoba hűtő-fűtő klímát kapott és a vezetékes internetet is kiépítették minden szobában. Az ingatlan riasztóval, füstjelzővel felszerelt és kaputelefon számára is ki van építve a rendszer. Elhelyezkedéséből adódóan ideális olyan cégeknek, melyeknek sok külföldi partnerük van, hiszen a Liszt Ferenc repülőtér innen nagyon könnyen megközelíthető.


A családi házhoz tartozik egy 24,5 nm-es, félig fedett terasz és egy füvesített, nem túl nagy, könnyen karbantartható méretű kert diófával. A kertben grillező és egy medence számára lebetonozott felület is található, a ház előtti járdát a jelenlegi tulajdonos újra aszfaltoztatta.

Az ingatlan tehát nemcsak cégeknek alkalmas, hanem többgenerációs vagy nagycsaládoknak is, különösen, hogy a környéken számtalan oktatási intézmény, többek között Waldorf óvoda és általános iskola is található. Ebben a családi házban jól kombinálható a családi élet a saját vállalkozással akár irodát, akár autószerelő műhelyet szeretnénk működtetni, és ha még így is kevés a tér, az ingatlan további egy szobával bővíthető, hiszen a padlástér egy része még nem lett beépítve, de már ezt is lebetonozták. A műhely feletti garzonlakás pedig akár ki is adható.

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Minden rendben lesz a gazdasági kormányzat szerint, várják a lakossági befektetőket.

© 2023 (v2.202102)