Találj egy szép házat magadnak Solymár környékén!

Solymár és a környékén elhelyezkedő települések már régóta népszerűek a Budapestről kiköltözők szemében. Az elmúlt hónapokban, mikor mindenki inkább kiköltözne a fővárosból ez csak fokozódott. Most ezekről a településekről hoztuk el a legszebb eladó házakat.

Erdő mellett, Nagykovácsiban

Nagykovácsiban, a Zsíroshegyi úton, mindössze 3 perc sétára az erdőtől áll ez a 2012-ben épült családi ház. Az ingatlan kívül-belül egyedi, gyönyörű, minőségi kivitelezéssel készült. Földszintjén amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, mosókonyha és a garázs található, emeletén a galérián dolgozószoba, ezen kívül 2 hálószoba, fürdőszoba, gardrób kapott helyet. Nappalija teraszkapcsolatos.

Teljes berendezéssel, Pilisvörösváron

Pilisvörösvár új építésű, családi házas övezetében, iskolától, óvodától, minden fontos szolgáltatástól néhány percre helyezkedik el ez a nappali+3 szobás, újszerű állapotú családi ház. Az ingatlan fűtését vízteres kandalló és elektromos fűtőpanel biztosítja, fenntartása nagyon kedvező. Ivóvíz ellátását bevizsgált, fúrt kút biztosítja, de a vezetékes víz bevezetése is éppen folyamatban van.

Különleges Makovecz ház Solymáron

A Makovecz Tervezőiroda tervei szerint, Koós Károly Kalotaszegi épületének tervei alapján épült ez a különleges ház Solymár egyik csendes utcájában. A 3 szintes, örökpanorámás épület étkező-konyhával, nappalival, 4 szobával, fürdőszobával és 2 mosdóval rendelkezik. Falazata között 10 cm-es szigetelés található, nappalijában egy hangulatos cserépkályha, alagsorában szauna is helyet kapott.

Otthonos családi ház Pilisvörösváron

Pilisvörösvár központjának közelében áll ez a tetőtér beépítéses családi ház, melyet 2004-ben építettek, és azóta is folyamatosan karban tartottak. Az ingatlanban a nappali mellett 3 szoba kapott helyet, szépen gondozott kertjében halastó is található.

Két generációnak, Solymáron

Solymár-Pesthidegkút határán található ez a házrész, melyben két külön lakás kapott helyet. Az egyik lakás 90 nm-es, amerikai konyhás nappalival + 2 és fél szobával, 2 fürdőszobával, teraszkapcsolattal rendelkezik, a másik félszuterén, 60 nm-es, itt amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba és külön mosdó kapott helyet. Mindkét lakás cirkófűtéssel és egy-egy cserépkályhával, valamint külön mérőórákkal rendelkezik.

További szép Solymár környéki házakért kattintson ide.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)