Pesten is vannak szép és megfizethető ikerházak!

Az elmúlt hónapokban nemhogy vidéken, de már Budapesten is megnőtt az érdeklődés a kertes házak iránt. Míg a budai, jó elhelyezkedésű házak szinte megfizethetetlenek, addig Pesten szinte csak a külső kerületekben akadhatunk kertes házakra, de lényegesen jobb áron. Ha szűkös a keret, az önálló családi házak mellett érdemes lehet a megfizethető ikerházak kínálatában is szétnézni, ezek közül hozzuk most a legszebbeket.

Szépen felújított ikerház a XIV. kerületben

Belsőépítész tervei alapján újították fel ezt a nappali + 2 fél szobás ikerházat, mely a XIV. kerületben, Alsórákoson található. Az ingatlan földszintjén kapott helyet az amerikai konyhás nappali, fürdőszoba és egy hálószoba, beépített tetőterében a másik hálószoba és egy külön mosdó. Az ingatlanban központi porszívó, klíma is szolgálja a kényelmet, és egy 12 nm-es terasz is tartozik a házhoz.

Exkluzív kialakítású, újszerű ikerfél Soroksáron

A XXIII. kerületben, Soroksáron, a Virágvölgy lakóparkban áll ez a 2017-ben épült ikerfél, mely amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával, egy dolgozószobával és 2 fürdőszobával várja új lakóit. Az ingatlan terasszal és erkéllyel is rendelkezik, konyhájában még garanciás egyedi konyhabútor van minőségi gépekkel.

Álom kerttel Szemeretelepen

A XVIII. kerületben, Szemeretelepen, az Üllői út közelében található ez a gyönyörű kerttel rendelkező, medencés, jakuzzis ikerház. Az ingatlan 2005-ben épült, szépen karbantartott, földszintjén amerikai konyhás nappali, mosdó, emeletén 3 hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet.

Kicsi, otthonos ikerfél Pacsirtatelepen

Egy ikerház utcához közelebbi fele vált eladóvá a XX. kerületben, a Magyarok Nagyasszonya tér közelében. A 37 nm-es ingatlan konyhával, étkezővel, az étkezőből nyíló szobával és fürdőszobával rendelkezik. Szépen gondozott kert tartozik hozzá, autóbeállási lehetőséggel.

Még több szép, pesti ikerházért kattintson ide.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)