Balaton – ha tényleg különlegeset, tágasat, minőségit keres

Jó, jó, eléggé jó a déli part, de valahogy az északi part mégiscsak hangulatosabb a Balaton mellett. Valahogyan meghittebb, elegánsabb, „elitebb” egy fokkal. Különösen így van ez, ha az új építésű, csodálatos fekvésű lakóparkok közt szemezgetünk.

Ezek közt keresgélve bukkantunk egy nemrég felépült balatonfűzfői lakóparkra, ahol most első tulajdonosa lehet bárki még néhány igen exkluzív lakásnak. Olyannak, amely nem csak hogy készen is van, hanem amelynek – többek között – saját stége van a Balatonhoz!

Van itt még a kínálatban néhány remek otthon: akad köztük hatalmas teraszos penthouse, illetve különleges, családi méretű nyaraló-lakás is.

A beruházó elmondása szerint mindösszesen négy darab, nagy méretű otthon maradt a kínálatban, amelyek a legjobb lakások a lakó-üdülőparkban, így érdemes őket mielőbb megnézni, hiszen a környéken ilyen minőségű, szinte tóparti ingatlanok a közeljövőben nem nagyon épülnek. Aki tehát ilyen kategóriában keresgél magának, annak nem árt sietnie.

Ráadásul a Fűzliget Lakó- és Üdülőpark a fővároshoz legközelebb eső Balatoni új építésű projekt mostanság. Nem utolsó sorban pedig befektetési célból is kiváló választás lehet, hiszen a beköltözés után egy tapasztalt, minden terhet a vállunkról leemelő üzemeltető cég segíti majd a lakás, illetve nyaraló-kiadás lebonyolítását.

Egy ilyen, luxus színvonalú projekt már a lokációjában is kitűnő, a Fűzliget Lakó és Üdülőpark Balatonfűzfő legszebb adottságú részén, a Fűzfői-öböl partján, egy nádassal körülvett vízpart mentén épült. Igazi egyediségét az is emeli, hogy a közvetlen szomszédságában mindjárt három(!) vitorlás kikötő is megtalálható. De természetesen a vízi sportokat és a fürdőzést kedvelők számára is ideális a helyszín Balatonfűzfő. Eme északi parti kisváros hatalmas előnye, hogy nem csak a fővároshoz, hanem egyúttal Veszprémhez, Siófokhoz és Balatonalmádihoz, valamint Balatonfüredhez és Tihanyhoz is igazán közel van! Ez azt jelenti, hogy a helyi, a vízparti élmények mellett megszámlálhatatlan program, attrakció érhető el autóval akár bő negyedórányira.

 

Fontos az is, hogy egy ilyen nívós lakópark külleme milyen lett: az épületek tervezői szerencsére nem a déli partra jellemző hatalmas, tömbös épületekben gondolkodtak, ebben a lakóparkban kis lakásszámú épületeket találunk. A házak egy 6 ezer négyzetméteres telken állnak, az ötven lakás pedig összesen hét épületben elosztva valósult meg. Az egyes lakások tervezése során pedig kiemelt szempont volt, hogy minden egyes épületből és lakásból egyformán élvezhető legyen a Balaton gyönyörű látványa. A kellemes, emberléptékű lakópark sikerét pedig jól mutatja, hogy ma már – mint említettük – mindössze 4 darab otthon vár az új tulajdonosára.

 

Természetesen maguk az épületek is minőségi építészeti, gépészti megoldásokkal készültek, a legmodernebb igényeket is figyelembe véve. A lakások saját, intim nagy terasszal, változatos elrendezéssel és optimális térkihasználással bírnak.
Az energiatakarékos lakások révén rezsiköltség is igen kedvező, hiszen az épületekben hőszivattyúval oldják meg a fűtés és a hűtés egy részét. Az épületek szokatlanul nagy, 20(!) centiméter vastag hőszigetelést kaptak, 3 rétegű színezett nyílászárók, valamint a klimatizálás is ki van építve minden egyes lakásban.
A luxus megoldások sorába illik, hogy itt úgynevezett emelő-toló teraszajtók és nagyméretű teraszok, valamint elektromosan mozgatható, szúnyoghálós alumínium redőnyök is megtalálhatóak. Ezen túl hasznos és ma már fontos kiegészítő szolgáltatás a lakóparkon belüli (!) elektromos autótöltő állomás, amely kizárólag a társasház lakói számára érhető el.

A cikk megjelenését a FűzLiget Lakó és Üdülőpark fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

A kegyelmi botrányba belebukó köztársasági elnöknek így is jár ez-az.

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Beizzították a kampányt a kormánypártok, megvan az új jelszó is.

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2024 díjakat. Az alapok vagyona tavaly meghaladta a 14 ezer  milliárd forintot is, ami bő 50 százalék emelkedés.

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

A légiközlekedésbe is bekavar az izraeli-iráni csetepaté.

© 2024 (v2.202102)