Hollywoodi luxust idéző villa a XVIII. kerületből!

A százmilliós, vagy akár a magasabb ingatlanárakon manapság már nem is lepődünk meg, hiszen egy nagyobb V. kerületi átlaglakás ára is könnyen eléri a 9 számjegyű összeget. Pedig ilyen árkategóriában – mondjuk egy nagyobb, szépen felújított belső kerületi lakás árából – már gyakorlatilag fényűző, Hollywoodi hangulatot idéző luxusvillát is vásárolhatunk a kertvárosban. Ma éppen egy ilyen elképesztő házat hoztunk Pestről, saját wellness központtal, méghozzá a XVIII. kerületből!

A XVIII. kerület a pesti oldal egyik legnépszerűbb, sok zölddel csábító kertvárosi kerülete, bizonyos részei igen népszerűek a csendes nívós környéken keresgélők körében, nem véletlen tehát hogy éppen itt találtunk egy fényűző villát.

Elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a repülőtér és a belváros is egyaránt elérhető legyen 10-15 perces autóúttal, ráadásul innen egy óra a Balaton is, a közeli M0-asnak köszönhetően, hiszen elkerülhető a városi dugó.

A tágas, 450 négyzetméteres villa kizárólag a legmagasabb minőségű és legkorszerűbb anyagokat felhasználva épült  2014-ben.  Az üvegmennyezettel ellátott előszobából belépve rögtön egy hatalmas konyha-étkező nappali helyiségben találjuk magunkat, gyönyörű tölgyfapadlóval egytől egyig exkluzív bútorokkal. A konyhába kizárólag felsőkategóriás berendezések és konyhagépek kerületek, többek között dupla sütő, dupla hűtő, borhűtő, indukciós főzőlap, teppanyaki rostlap és minőségi olasz elszívó.

Az étkező és nappali helyiségbe belsőépítész által egyedileg tervezésű amerikai dió bútorok és belső ajtók kerültek, a nagyobb tereket egymástól fotocellás üvegajtó választja el. A nappali ékköve a gyönyörű csillárok mellett az exkluzív vízteres látványkandalló. Az étkező mellett jobbra 3D moziszoba biztosít élménydús kikapcsolódást az egész családnak.

Innen hatalmas üvegajtón át közelíthető meg a terasz, illetve a minden igényt kielégítő wellness részleg, melyről a későbbiekben még részletesebben szó lesz.

A nappaliból lépcsőn át közelíthető meg az emelet, ahol a saját fürdős és gardróbszobás főhálószoba, két szoba, valamint  kádas fürdőszoba található. Mindhárom szoba rendelkezik teraszkapcsolattal, valamint a folyosóról is kiléphetünk a tágas műfűvel borított emeleti teraszra.

Ahogy azt korábban is említettük a leendő lakók 5 csillagos wellness hotelben érezhetik magukat. A beltéri wellness részlegen 9 méter hosszú feszített víztükrű, ellenáramoltatós medence,  8 személyes finn és infra szauna, valamint gőzkabin található, a teraszon pedig hidegvizes kerti csobbanó és fűtött jakuzzi áll rendelkezésre.

A villát a látványos esztétikai megoldások mellett műszaki tartalma emeli luxus színvonalúvá. A kellemes hőmérsékletről geotermikus mennyezeti és padlófűtő rendszer biztosítja, emellett hővisszanyerős szellőztető rendszer került kialakításra, a biztonságról pedig riasztórendszer, kamerarendszer és ujjlenyomatos beléptető gondoskodik.

Az 1500 négyzetméteres telken 2 fúrt kút található, valamint automata öntözőrendszert építettek ki.

Tegyen virtuális sétát a villában a 3D alaprajz segítségével, vagy tekintse meg a bemutató videót!

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)