Milyen jó lenne legalább egy kicsi villa Budán!

Sokan álmodnak arról, hogy milyen jó lenne egy budai villában élni, aztán jön a felismerés, hogy azt nem csak megvenni nagyon drága, de fent is kell tartani, és különben is, mit kezdene például egy átlagos család egy olyan hatalmas ingatlanban. Szerencsére azért van sok olyan villa, amit felszabdaltak, és amiben több kisebb lakást alakítottak ki. Ezek a lakások többnyire rendelkeznek kertkapcsolattal is, könnyen fenntartható méretűek, de mégis magukban hordozzák azt az érzést, hogy egy budai villában lakunk.

Kettéosztható lakás egy teljes szinten, a II. kerületben

1928-ban épült ez a háromlakásos villa, melynek teljes földszintjét elfoglalja ez a tágas, szépen felújított villalakás. A 168 nm-es ingatlan nappali + 3 szobával rendelkezik, és két külön bejáratának, két fürdőszobájának és a külön mérőóráknak köszönhetően akár két kisebb lakásra is osztható. A lakás kertkapcsolatos 37 nm-es terasz is tartozik hozzá.

Belsőépítész tervei alapján felújítva, Hűvösvölgyben

Hűvösvölgyben, egy villa földszintjén helyezkedik el ez a gyönyörűen felújított, extrákkal felszerelt villalakás. A 101 nm-es lakás konyha-étkezővel, 3 szobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, valamint egy 292 nm-es kert is tartozik hozzá. Az ingatlanban kiépített házimozi rendszer és süllyesztett mozivászon is található.

Kis lakás, teljes berendezéssel, Kuruclesen


Egy kuruclesi, századfordulós villa első emeletén található ez a kompletten felújított, másfél szobás kislakás. Az ingatlan kizárólag minőségi anyagok felhasználásával, belső építész tervei alapján újult meg. Teljes berendezése, egy kerti tároló és egy autó beálló hely is az ár részét képezik. Az ingatlanhoz kis saját kertrész is tartozik, kerti sütögetővel.

Exkluzív lakás, exkluzív helyen, Máriaremetén

Máriaremetén, egy 3 lakásos villa teljes magasföldszintjét folglalja el ez a szépen felújított lakás. A teljes ház és a telek 50%-os tulajdonjoga tartozik az ingatlanhoz, nappalijához és nagyobbik hálószobájához is terasz kapcsolódik. A lakáshoz tartozó alagsori részhez saját belső lépcsőn lehet lejutni, itt található a szauna, és a garázs, ami L-alakjának köszönhetően, az autó tárolásán kívül további tárolási lehetőséget, vagy akár egy műhely kialakításának lehetőségét biztosítja.

Kertkapcsolatos terasszal, Törökvészen

Törökvészen, a Városmajor Park szomszédságában, a Széll Kálmán térhez közel, mégis egy csendes, egy irányú utcában található az az 1910-es években épült villa, mely helyet ad ennek az első emeleti villalakásnak. A nappali + 2 szobás lakás 3 égtáj felé tájolt, nagy belmagasságú, világos, a lépcsőházból és az ősfás kertre nyíló teraszról is megközelíthető, akár 2 külön kisebb lakássá alakítható. Két fürdőszobával is rendelkezik, melyek közül az egyik tágas, nagy ablakos, egyik hálószobája galériás, konyhájában olasz, mézzel pácolt, tömör diófa konyhabútor található.

További szép budai lakásokért kattintson ide.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

© 2024 (v2.202102)