Szép családi házakat mutatunk vidékről

A vidéki nagyvárosokban a hétköznapok legalább annyira mozgalmasak, mint Budapesten, ezért is jó, ha van egy kis nyugalmas sziget, mondjuk egy családi ház, ami csak a miénk. Mai összeállításunkban a legnagyobb vidéki nagyvárosokból hozunk néhány szép, de barátságos árú családi házat.

Kétgenerációs ingatlan Debrecenben

Debrecen Homokkertben található ez a kétlakásos családi ház, melyek közül a nagyobb lakás 75 nm-es, nappali + 2 szobás és teljesen felújított, a kisebb 60 nm-es, egy nagy szobával, konyhával rendelkezik a fürdőszobája még befejezésre vár. Az ingatlan két generáció részére ideális.

Takaros otthon Szegeden

Szeged Alsóvároson áll ez a szépen felújított családi ház, mely egy nappali + 3 szobás főépületből és egy 65 nm-es, lakható melléképületből áll. Az ingatlan vegyes falazatú, felújításánál törekedtek arra, hogy megőrizzék a régi stílusjegyeket, mégis megfeleljen a ház a modern kor igényeinek. Az épület új nyílászárókat kapott, fűtéséről gáz cirkó kazán gondoskodik, konyhájába ide tervezett, egyedi, beépített konyhabútor készült.

 

Gyönyörűen felújított családi ház Győrszentivánon


Kompletten felújították ezt a nappali + 3 szobás családi házat, mely Győrszentivánban található. Az ingatlan felújítása érintette a tető cseréjét, a fűtésrendszert, a födémet, a nyílászárókat és burkolatokat. A házhoz terasz is kapcsolódik.

Tágas ház nagy családnak, Pécsett

Pécs Donátusban, természetközeli helyen áll ez a két lakószinttel + alagsorral rendelkező hatalmas családi ház, melyben nappali + 4 hálószoba, 2 fürdőszoba található. Az alagsori részben lehetőség van egy kis garzonlakás vagy további szobák kialakítására, így a ház két generációnak vagy nagy családosoknak is ideális. Az ingatlanhoz nagy terasz és parkosított kert tartozik.

Tovább bővíthető, nagy családi ház Miskolcon

Miskolc Diósgyőrben található ez a szépen felújított családi ház, mely nappali + 3 egész és 2 fél szobával rendelkezik. Az ingatlan jelenlegi állapotában is alkalmas nagycsaládok vagy 2 generáció részére, de tetőterének egy része még beépíthető, így még tovább bővíthető. A nappaliban gyönyörű cserépkályha kapott helyet, az új, gépesített konyhabútor a vételár részét képezi.

További szép családi házakért vidéki nagyvárosokból kattintson ide.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

© 2024 (v2.202102)