Vác – a nyugalom szigete, közel a fővároshoz

Szentendre, Gödöllő vagy éppen Vác Budapest vonzáskörzetében fekszik, így kitűnő célpont azoknak a családoknak, akik a nyugodt, de városias életre vágynak. Az észak pesti peremkerületek, illetve Dunakeszi és Fót fokozatos telítődésével Vác egyre inkább felértékelődik a zöldövezeti lakást kereső vevők körében, főként, ha az ingatlanok kínálati árát is figyelembe vesszük.

A főváros északi, észak-keleti részéhez Vác – időben legalábbis – jóval közelebb van, mint Budapest valamelyik déli vagy nyugati csücske. Ezt támasztja alá, hogy Vácra nem csak sűrűn közlekedő, modern elővárosi (zónázó) vonatok járnak, hanem nemrég elkészült az M2-es autópálya bővítése is, ami hozzávetőleg 30-35 percre (jó forgalom esetén még ennél is kevesbbre!) csökkentette a bejutás időtartamát az észak-pesti kerületekbe.

Vácról autóval a Váci úti irodafolyosó sokszor jelentősen gyorsabban elérhető, mintha valaki például Budapest belvárosából indulna csúcsidőben, de a gyorsvonat is akár 25-27 perc alatt beér Vácról a Nyugati Pályaudvarra!

De miért is kellene mindenért Pestre szaladni, ha Vácott minden adott, ami a minőségi élethez szükséges? Intézmények, óvodák, jónevű általános és középiskolák, szolgáltatók, bevásárlási lehetőségek; a csodálatos belváros, milliónyi látnivalóval, szórakozási és kikapcsolódási lehetőséggel, és innen már csak egy ugrásra van a Dunakanyar is (képünkön a főtér részlete).

A város lakóinak nagyobb része otthon is talál elég munkalehetőséget, de az említett gyors bejutás okán rengeteg az ott lakó, aki heti öt napban bejár Budapestre. És, ha valaki akár csak részben is otthonról dolgozik, vagy Észak-Pesten van a munkahelye, számára kifejezetten előnyös lehet Vácra költözni. Különösen nagyobb alapterületű családi otthonok kaphatók elérhető áron Budapesttel összehasonlítva.

Vácott építi legújabb társasházát az Indotek Group, melynek sok évtizedes ingatlanpiaci tapasztalata garancia a sikerre. A váci Verde Vita Lakópark tervezésénél arra törekedtek, hogy az egészen kis méretű, első lakásoktól a tágas családi otthonokig sokféle típus szerepeljen a kínálatban, így a 26 nm-es garzonoktól a tágas, 73 nm-es nagy teraszos lakásokig mindenféle méret megtalálható.

A Verde Vita lakópark jelmondata: Közel a természethez, harmóniában az élettel. Az ide költözők a Duna-part mellett élvezhetik a háborítatlan környezetet és a lakóparkot körülölelő zöld területet, ugyanakkor számtalan lehetőség adott kirándulásra és sportolásra, így élményekben is bővelkednek az itt töltött hétköznapok és hétvégék.
Ez a lakópark egy békés sziget a nyüzsgő hétköznapokban. Külön értéke a teraszról szemünk elé táruló dunai panoráma!

De érdemes a lakásokról is szót ejteni: itt jó elrendezésű és könnyen bebútorozható lakásokat kínálnak, melyek modernek, így igen gazdaságosan fenntarthatók. A fekvésnek és a nagyméretű nyílászáróknak köszönhetően a lakások otthonosak, napfényesek. A lakásokhoz teremgarázs beállók és tárolók vásárolhatók.

Az ingatlanok árfekvése a budapesti lakásárakkal összehasonlítva kimondottan visszafogott. A budapesti dunaparti ingatlanok árával pedig egyenesen összehasonlíthatatlan. Kedvező lehetőség azon vásárlóknak, akik nem tudják, vagy nem szeretnék megfizetni a sokszor 1 millió Ft környékére is felkúszó budapesti lakások négyzetméter árait.
A Duna partja és a zöld környezet ideális életteret biztosít. A gyönyörű kilátás és a természet közelsége segít, az itt lakóknak, hogy minőségi mindennapokat teremtsenek maguknak: munka után zöld környezetben lehet sétálni, futni, kerékpározni, a Belvárosban Duna-parti sétány, hangulatos cukrászdák, kávézók, kellemes éttermek, színház, mozi, bevásárlási lehetőségek találhatók.

Az árak azért is lehetnek ilyen kedvezőek, mert a Verde Vita Lakóparkban 5%-os a lakások vételárának áfája. A kedvező paraméterek miatt gyorsan fogynak a lakások, így nem árt mielőbb regisztrálni. A fizetési konstrukció is igen vevőbarát: a lakás átvételéig mindössze a vételár 20%-át kell kifizetni. Ha ez nem lenne elég, akciót is hirdetett az Indotek: ennek keretében 2020. dec. 31-ig megkötött előszerződések esetén most akciós listaárak vannak érvényben. Most 5% kedvezményt tartalmaznak a lakásárak, amelyek már 1 000 000 forint regisztrációs díj befizetése mellett lefoglalhatók. Itt is érvényes, hogy a lakás vételárának a fennmaradó 80%-át csak a lakás átvétele után(!) szükséges kifizetni.

A cikk elkészítését a Verde Vita lakópark beruházója, az Indotek Group támogatta.

 

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Az Európai Parlament jóváhagyta ennek meghosszabbítását.

Újabb fizetős parkolási zónák jönnek Budapesten

Újabb fizetős parkolási zónák jönnek Budapesten

Újbudán a Sashegyen, Zuglóban pedig az Örs vezér terénél kell fizetni. 

Lánchíd felújítása: vizsgálat indult vesztegetés miatt

Lánchíd felújítása: vizsgálat indult vesztegetés miatt

Nyomozást rendelt el a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Brutálisan megdrágultak a balatoni szállások

Brutálisan megdrágultak a balatoni szállások

Akad olyan település, ahol 30 százalékos áremelkedés történt. 

© 2024 (v2.202102)