Bújj el az Őrség apró falvaiban!

Az Őrség hazánk legnyugatibb tája, sajátossága az ún. szeres településszerkezet, ami néhány házból álló dombtetőkre épült településrészeket jelent, melyek laza együttese alkotja az egyes településeket. A táj kisebb falvai remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy gyönyörű természeti környezetben vonulhasson el a világ elől, aki itt vesz ingatlant, és egy kis nyugalomra vágyik. Mai összeállításunkban erről a vidékről gyűjtöttünk össze néhány figyelemre méltó ingatlant.

Gyönyörű rönkház Iklódbördőcén

Szentpétervárról hozatott borovi fenyőből épült ez a rönkház, melyben a nappali hajópadlóját az Országház intarziás parkettáját készítő mester személyesen rakta le. A nappaliban található még egy hangulatos cserépkályha is, mely a fűtést biztosítja, de az épület NOBO elektromos panelekkel napkollektorral is fűthető. A napkollektor ezen kívül természetesen az áramellátást és a melegvíz ellátást is biztosítja. Az ingatlan rendelkezik a szükséges hatósági engedélyekkel, melyek lehetővé teszik a minősített szállásadó helyként való üzemeltetést, de saját célra, nyaralónak is tökéletes ez a házikó.

Szépen felújított ház Kercaszomoron

Két terasszal is rendelkezik ez a nappali + 2 szobás ház, melyet pár éve kompletten felújítottak. A felújítás során az egyik szoba laminált padlót, a többi helyiség kerámia járólapot kapott, a nyílászárókat cserélték. A ház hangulatos, elosztása kiváló családi háznak, nyaralónak is tökéletes.

Cserépkályhával és búbos kemencével Szattán


2016 óta folyamatosan újítják fel ezt a családi házat, melyben egy cserépkályha biztosítja a központi fűtést, de található benne egy búbos kemence is. A felújítás érintette a tetőt, az elektromos hálózatot, a fűtésrendszert és a helyiségek renoválását.

Még alakítható ház Bajánsenyén

Részben felújították ezt a házat Bajánsenyén, így a további munkálatoknak köszönhetően az új tulajdonos már teljesen saját ízlésére szabhatja az ingatlant. Az épület alsó szintjén 5, a tetőtérben további 2 szoba található, így az ingatlan turisztikai vagy saját célra is tökéletes. Az új burkolatokat, szerelvényeket már az új tulajdonos választhatja ki.

További őrségi házakért kattintson ide.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)