Családoknak ideális otthon Újpesten

Családdal milyen otthont érdemes keresni? Olyat, ami csendes, parkos környezetben van, mégis jó a közlekedése, és jó, ha van a közelben óvoda, iskola is. Épp egy ilyen lakást találtunk most Újpesten!

Az Újpesti lakótelep közismert arról, hogy aránylag sok zöldfelülettel rendelkezik, kiváló közlekedését pedig annak köszönheti, hogy központjában található a 3-as metró végállomása, amin felül természetesen több villamos- és buszjárat is biztosítja, hogy a lakótelep lakói könnyen eljuthassanak bárhova.

Itt, az Újpest-központ metróállomástól néhány villamosmegállónyira, a Szülőotthonnál, már-már kertvárosi jellegű, nyugodt, zöld környezetben került eladósorba egy játszótérre néző, szép állapotú panellakás. Az ingatlan nemcsak a játszótér közelsége, de magasföldszinti elhelyezkedése miatt is ideális családoknak, hiszen itt nem okoz nehézséget a babakocsival való közlekedés. Ezen felül óvoda és iskola is található mindössze 5 perces távolságra, ha már nagyobb gyerekekkel költözne valaki.

A lakás közvetlen közelében helyezkedik el a 12-es-, 14-es villamosok megállója és az Árpád kórház buszmegálló is mindössze 300 méterre található az ingatlantól, innen könnyen elérhető az Újpesti Rendelőintézet, és nincs messze a Semsey park vagy az Árpád üzletház sem.


Az ingatlan egy kellemes lakóközösségű panelházban helyezkedik el, eredetileg 2 és fél szobás volt, de a nappalit kettéosztották, így a nappalin kívül 3 hálószobát kaptak. Az lakás ebben a formájában tehát két gyermekes családoknak ideális, de bármikor visszaállítható az eredeti állapot.

Egyik hálószobája a nappaliból, másik két hálószobája a közlekedőből nyílik, a nappali és a konyha között egy étkező is helyet kapott, ami kiváló teret biztosít a közös családi étkezéseknek. Az ingatlan fürdőszobája és mosdója külön helyiségben található, mindkettőt felújították. Szobáit laminált padló, a többi helyiséget járólap borítja, a lépcsőházban található közös, zárt tároló pedig extra tárolási lehetőséget biztosít.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Minden rendben lesz a gazdasági kormányzat szerint, várják a lakossági befektetőket.

© 2023 (v2.202102)