Családoknak ideális otthon Újpesten

Családdal milyen otthont érdemes keresni? Olyat, ami csendes, parkos környezetben van, mégis jó a közlekedése, és jó, ha van a közelben óvoda, iskola is. Épp egy ilyen lakást találtunk most Újpesten!

Az Újpesti lakótelep közismert arról, hogy aránylag sok zöldfelülettel rendelkezik, kiváló közlekedését pedig annak köszönheti, hogy központjában található a 3-as metró végállomása, amin felül természetesen több villamos- és buszjárat is biztosítja, hogy a lakótelep lakói könnyen eljuthassanak bárhova.

Itt, az Újpest-központ metróállomástól néhány villamosmegállónyira, a Szülőotthonnál, már-már kertvárosi jellegű, nyugodt, zöld környezetben került eladósorba egy játszótérre néző, szép állapotú panellakás. Az ingatlan nemcsak a játszótér közelsége, de magasföldszinti elhelyezkedése miatt is ideális családoknak, hiszen itt nem okoz nehézséget a babakocsival való közlekedés. Ezen felül óvoda és iskola is található mindössze 5 perces távolságra, ha már nagyobb gyerekekkel költözne valaki.

A lakás közvetlen közelében helyezkedik el a 12-es-, 14-es villamosok megállója és az Árpád kórház buszmegálló is mindössze 300 méterre található az ingatlantól, innen könnyen elérhető az Újpesti Rendelőintézet, és nincs messze a Semsey park vagy az Árpád üzletház sem.

Hirdetés

Az ingatlan egy kellemes lakóközösségű panelházban helyezkedik el, eredetileg 2 és fél szobás volt, de a nappalit kettéosztották, így a nappalin kívül 3 hálószobát kaptak. Az lakás ebben a formájában tehát két gyermekes családoknak ideális, de bármikor visszaállítható az eredeti állapot.

Egyik hálószobája a nappaliból, másik két hálószobája a közlekedőből nyílik, a nappali és a konyha között egy étkező is helyet kapott, ami kiváló teret biztosít a közös családi étkezéseknek. Az ingatlan fürdőszobája és mosdója külön helyiségben található, mindkettőt felújították. Szobáit laminált padló, a többi helyiséget járólap borítja, a lépcsőházban található közös, zárt tároló pedig extra tárolási lehetőséget biztosít.

© 2021 (v150.202005)