Megfizethető otthon a belváros és a Városliget szomszédságában!

Erzsébetváros körúton kívüli része mind a befektetőknek, mind az új otthont kereső fiataloknak, családoknak nagyszerű lehetőségeket kínál. Innen pár perc a belváros nyüzsgő forgataga, ugyanakkor a Városliget nyugodt zöld részei is egy karnyújtásnyira vannak. Erről a környékről hoztunk egy praktikus háromszobás lakást azoknak, akik jó környéken keresnek ingatlant, méghozzá olyat, amit nem szükséges költözés előtt felújítani, ugyanakkor megfizethető áron kínálják.

A következő lakás tökéletes választás a belvárosi életet kedvelő fiataloknak és kisgyermekes családoknak is. A Keleti Pályaudvar közelsége kiváló tömegközlekedési feltételeket biztosít, számos buszjárat és villamos a közelben áll meg, a 2-es és a 4-es metróval pedig a város szinte minden része könnyen elérhető.

A belvárosi élet és a kiváló infrastrukturális adottságok mellett, a környék óriási előnye, hogy a Városliget csupán pár száz méterre található, így a mindennapi kikapcsolódást vagy sportolási lehetőségeket nyújtó parkos, zöld környezetért sem kell messzire menni. A főváros legkedveltebb parkja tökéletes helyszíne a családi programoknak, a sportolásnak, vagy egy hangulatos baráti kávézásnak. A 2023-ra elkészülő Liget fejlesztési projektnek köszönhetően a liget még zöldebb korszerűbb lesz minden eddiginél. A jelenleg is zajló fejlesztéseknek köszönhetően megépült a főváros legnagyobb játszótere, valamint több sportpálya és egy kivilágított futókör is hamarosan átadásra kerül.

Erzsébetváros körúton kívüli része tökéletes választás, ha nem akar lemondani a belvárosi kényelemről, ugyanakkor fontos, hogy otthona közelében aktív pihenésre is lehetőség legyen.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

© 2023 (v2.202102)