Kertvárosi idill a fővárosban: mindenkinek jut saját szoba ebben a gyönyörű új lakásban!

Egy új építésű lakást hoztunk a kertvárosi részek egyik legjobban fejlődő kerületéből, mely ideális akár több gyermekes családoknak is. Azonnal költözhető, új építésű 4 szobás családi otthont mutatunk, ezúttal Dél-Pesten.

Csendes, igazi családbarát környéken jártunk, mely a belvárosból is könnyen megközelíthető, ugyanakkor jóval többet kapunk itt a pénzünkért.

Egy két-három szobás lakás ára a belsőbb kerületekben könnyen eléri a 45-50 milliót, ha pedig új építésűről van szó, még ennél is jóval többe kerül. Családdal azonban kétszer is meg kell gondolni, hol veszünk lakást, hiszen nem mindegy a gyermekek milyen környezetben nőnek fel. Távolodva a belvárostól azonban jóval többet kapunk, akár egy 4 szobás új építésű lakást is, ami nem csak új otthont, de egész más életminőséget is jelent! Ráadásul ha itt szeretne élni, nem kell hónapokat várni az átadással, vagy látványtervek alapján dönteni, hiszen a lakást már átadták.

Méltatlanul kevés figyelmet kap a 20. kerület, pedig innen a Boráros tér és környéke, valamint a Határ úti metró akár tömegközlekedéssel, akár autóval nagyon gyorsan megközelíthető és a körút is könnyen elérhető távolságra van.

Pesterzsébet tökéletes választás családoknak is, hiszen a belvárost magunk mögött hagyva igazi kertvárosi idillbe csöppenünk. Harmonikus békés utcák, hangulatos Duna-part, nem régiben megújult strand- és gyógyfürdő és számos más kikapcsolódási lehetőség várja a Pesterzsébeten élőket, a központban pedig üzletek, éttermek sokasága áll a kerület lakosainak rendelkezésére.

Egy családias hangulatú háromlakásos új építésű társasház emeleti lakását kínálják itt a kerület központjában eladásra,- ahogy azt a helyszínen készült fotók is mutatják -modern stílusban, igényesen berendezve. A 80 négyzetméteres lakásban tágas amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, valamint öntött márvány mosdóval, akrilkáddal felszerelt fürdőszoba található, továbbá egy kamra és egy kényelmes méretű erkély is kapcsolódik az ingatlanhoz. A konyhában elektromos sütővel, főzőlappal, páraelszívó berendezéssel és mosogatógéppel felszerelt magasfényű konyhabútor került beépítésre.

A lakás háromrétegű hő-és hangszigetelő német nyílászárókkal rendelkezik, a fűtésről kombi-kondenzációs gázkazán, a hűtésről minőségi inverteres klíma gondoskodik, emellett a riasztórendszer előkészítése is megtörtént.

Ez a lakás kiváló alternatívát nyújt, ha a városközponttól jól megközelíthető helyen, ugyanakkor csendes, gyermekekkel is élhető lakóhelyet keres a fővárosban.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Jót tett a februári turisztikai statisztikának a szökőnap és a kellemes időjárás is. 

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Vajon kik lehettek azok, akik orosz pénzért igyekeztek megfúrni Ukrajna uniós támogatását?

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Komoly vádakkal gyanúsítják. Vajon ilyen határozottan fognak eljárni a Magyar Péter által felvetett ügyekben is?

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Ez a laptársunknak adott nagyinterjúból derül ki.

© 2024 (v2.202102)