A főszezonnak vége, de a Balaton ősszel is gyönyörű!

A nyár már elbúcsúzott, a strandok elnéptelenedtek, a nyüzsgést nyugalmasabb időszak váltja, de a Balaton nem pihen. Újabb és újabb arcát mutatja, és ezer őszi színnel varázsolja el a látogatóit, itt az ideje hát, a fürdőruhát túracipőre és pulóverre cserélni, és kiélvezni a napsütéses őszi hétvégéket a parton sétálva.

Ha pedig szeretjük – és persze ki ne szeretné? – a Balatont, akkor itt az ideje, hogy megvalósítsuk álmainkat és belevágjunk egy csodálatos, luxus színvonalú, de a budapesti árakhoz képest kifejezetten kedvező feltételekkel kínált lakás megvásárlásába.

Ezúttal a déli part patinás üdülővároskájában, Balatonföldváron találtunk egy csodálatos, hamarosan el is készülő társasházat. Itt, a hangulatos platánsorral szegélyezett Kvassay sétánytól és a szabad strandtól pár lépésre kínál egy fejlesztő ötvenhat luxus otthont azoknak, akik magas minőségű ingatlant keresgélnek a magyar tenger partján.

Akár tágas stúdiót, akár impozáns nagypolgári otthont keres hatalmas terasszal, itt megtalálja, de nem árt igyekezni, mert a lakások gyorsan fogynak. Azt is érdemes észben tartani, hogy az ehhez hasonló lakásokból mostanság egyre kevesebb van a piacon, tehát aki tényleg jó vásárt akar csinálni, annak nincs mire várni.

Ha itt választ lakást, nem kell egy használt nyaraló felújításával bajlódnia, miközben egyre kétségbeesettebben hajkurássza a kivitelezőket és szívroham kerülgeti a folyamatosan növekvő költségektől. Egy olyan ingatlant kap, amely a legújabb energetikai követelményeknek is megfelel, energiatakarékos, hőszivattyús hűtés- és fűtésrendszerével, 3 rétegű ablakaival, nem is beszélve a gyönyörű portugál burkolatokról, minőségi szaniterekről és csaptelepekről.

Itt nem kell fűnyírással és egyéb fárasztó kerti munkával foglalkoznia, annyi dolga van, hogy a teraszról csodálja a gyönyörűen parkosított kertet, vagy a medencénél élvezze a jól megérdemelt szabadságát.

új építésű lakások

Itt senki nem fogja októberben lezárni a vizet, ha úgy dönt, hogy karácsonykor, vagy csak egy szép téli hétvégén megszökne a Balatonhoz, csak indítsa el a fűtést a telefonjáról mielőtt autóba pattan, és kész.

 

Ha pedig úgy érzi, hogy nincs elég szabadideje, hogy kihasználja egy nyaraló előnyeit, magas bérleti díjért bármikor kiadhatja, hiszen a Balatonföldvár mindig is népszerű volt a nyaralók körében, de járványhelyzet még több embert sarkallt már idén is arra, hogy könnyen megközelíthető balatoni településen szervezze meg a pihenését.
Kellenek még érvek? Ugye nem ?

A cikk a balatonföldvári luxus lakóház értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

A miniszterelnök fia egy új nemzetbiztonsági testület megszervezésén munkálkodik, árulták el az ügyet közvetlenül ismerő, kormányhoz köthető források.

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Az Együtt volt politikusa Kovács Alex Gáborral a Tiéd a Belváros jelöltjével szemben győzedelmeskedett az V. kerületi előválasztáson.

Bod Péter Ákos: Iparpolitika – fényes jövő és mai gondok

Bod Péter Ákos: Iparpolitika – fényes jövő és mai gondok

A Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter által jegyzett versenyképességi stratégia nagyon eltérő részletezettségű és konkretizáltsági szintű.

© 2024 (v2.202102)