Remek sorházakat hozunk a fővárosból

Ma már Budapesten is mindenki a kertes otthonokat keresi, de a családi házakhoz képest a sorházak kicsit olcsóbb megoldást jelenthetnek. Mai összeállításunkban a legszebb, még elfogadható árú sorházakat gyűjtöttük össze a főváros különböző kerületeiből.

Frissen felújított otthon a III. kerületben

A III. kerületben, Kaszásdűlőn, HÉV állomás közelében áll ez a sorházi lakás, mely 2006-ban és 2019-ben is teljeskörű műszaki és esztétikai felújításon esett át. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, két fürdőszobával, két hálószobával rendelkezik, belső tereit belsőépítész álmodta meg, terasz és egy kis kert is tartozik hozzá.

Szélső sorházi lakás a XXIII. kerületben

Soroksáron, a Virágvölgy lakópark mellett található az a négylakásos sorház, melynek egyik szélső, legnagyobb kerttel rendelkező lakása most eladóvá vált. Az ingatlan 2018-ban épült, így újszerű állapotban van, nappali + 3 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik.

Nagycsaládoknak a XVI. kerületben

Hirdetés

A XVI. kerületben, Árpádföldön, az Örs Vezér terétől 15-20 percre helyezkedik el ez a 2008-ban épült sorházi otthon. Az ingatlan nappali + 4 hálószobával rendelkezik, ezért nagyobb családnak is ideális lehet, csendes utcában, mégis iskolához, óvodához, orvosi rendelőhöz, gyógyszertárhoz, egyszóval mindenhez közel található.

Kétgenerációs sorházi lakás a XIV. kerületben

Zuglóban, Alsórákoson, a Rákospatak közelében található ez a háromszintes sorházi lakás. Földszintjén egy 80 nm-es, 2 és fél szobás, emeletén egy 60 nm-es nappali + 2 szobás lakás kapott helyet, így két generáció részére is kiváló. Alagsorában hobbiszoba, műhely és fürdőszoba található.

Bővíthető otthon a XVII. kerületben

Rákoskeresztúron, óvoda, iskola, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek közelében található ez a 2001-2009 között felújított sorházi lakás. Az ingatlan egy szinten 1 + 3 félszobával, étkezővel, konyhával, fürdőszobával rendelkezik, tetőterének beépítése 40%-os készültségben van, így a lakótér még bővíthető. Busszal az Örs vezér tere vagy a KÖKI 15 perc alatt elérhető.

További szép budapesti sorházi lakásokért kattintson ide.

© 2021 (v150.202005)