Exkluzív, új penthouse lakás a budai hegyekben

Különleges ajánlatot hoztunk ma a budai luxusotthont keresőknek. Újbuda legelegánsabb részén, Sasadon találtunk egy különleges, modern, penthouse jellegű lakást.

Ez a lakás egy exkluzív 5 lakásos társasházban található. Fontos, hogy az exkluzív villaépület csupán egyetlen penthouse lakással rendelkezik, így érdemes mielőbb megnézni!

Hogy pontosabbak legyünk: a Sasadi 176 társasház utolsó eladó lakásáról van szó, mely ráadásul a társasház egyetlen penthouse lakása, páratlan panorámával a környező hegyekre.  A gyönyörű környezet mellett a környék közlekedés szempontjából is  kifejezetten jó választás. Az M4-es metró kelenföldi végállomása pár percre található, a BAH-csomópont mindössze 7 perc autóval, bő 10 perc busszal.

A Sasadi 176 társasház modern háromszintes villaépületét parkosított, fákkal övezett kert öleli körbe, parkolásra pedig az épület alatt elhelyezkedő teremgarázsban van lehetőség, ahonnan lifttel közelíthető meg a lakás, ahogy az egy penthouse lakás esetében elvárható.

Maga a penthouse lakás 162 négyzetméteres, 5 szobával kényeztet, illetve – a szinten elhelyezkedő hatalmas teraszon túl – egy második, teljesen privát, jakuzzival felszerelt tetőterasszal is rendelkezik. A teraszokról és a lakásból – ahogy ebben a kategóriában már mindenképp elvárható – egyaránt páratlan panoráma tárul a környékre és a Budai hegyekre.

A lenyűgöző megjelenés mellett természetesen a műszaki megoldások is mind egytől egyig luxus színvonalúak. A lakást energiatakarékos levegő-víz hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel szerelték fel, igényes és modern gépészeti megoldások biztosítják a komfortot.

A Sasadi 176 utolsó eladó lakása tehát tökéletes otthona lehet családoknak, a lakás méretéből és a környék előnyeiből adódóan.

Természetesen Sasad ezen része szinte kivétel nélkül igen elegáns ingatlanoknak ad otthont, így mondani sem kell, hogy a környék nem csak elegáns, de biztonságos is. Az már csak plusz, hogy a környéken több óvoda, iskola, játszótér található, emellett számos bevásárlási lehetőség, étterem és egészségügyi intézmény könnyíti meg a mindennapokat.

 

A cikk megjelenését a Sasadi 176 projekt értékesítője támogatta


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

© 2024 (v2.202102)