Exkluzív, új penthouse lakás a budai hegyekben

Különleges ajánlatot hoztunk ma a budai luxusotthont keresőknek. Újbuda legelegánsabb részén, Sasadon találtunk egy különleges, modern, penthouse jellegű lakást.

Ez a lakás egy exkluzív 5 lakásos társasházban található. Fontos, hogy az exkluzív villaépület csupán egyetlen penthouse lakással rendelkezik, így érdemes mielőbb megnézni!

Hogy pontosabbak legyünk: a Sasadi 176 társasház utolsó eladó lakásáról van szó, mely ráadásul a társasház egyetlen penthouse lakása, páratlan panorámával a környező hegyekre.  A gyönyörű környezet mellett a környék közlekedés szempontjából is  kifejezetten jó választás. Az M4-es metró kelenföldi végállomása pár percre található, a BAH-csomópont mindössze 7 perc autóval, bő 10 perc busszal.

A Sasadi 176 társasház modern háromszintes villaépületét parkosított, fákkal övezett kert öleli körbe, parkolásra pedig az épület alatt elhelyezkedő teremgarázsban van lehetőség, ahonnan lifttel közelíthető meg a lakás, ahogy az egy penthouse lakás esetében elvárható.

Maga a penthouse lakás 162 négyzetméteres, 5 szobával kényeztet, illetve – a szinten elhelyezkedő hatalmas teraszon túl – egy második, teljesen privát, jakuzzival felszerelt tetőterasszal is rendelkezik. A teraszokról és a lakásból – ahogy ebben a kategóriában már mindenképp elvárható – egyaránt páratlan panoráma tárul a környékre és a Budai hegyekre.

A lenyűgöző megjelenés mellett természetesen a műszaki megoldások is mind egytől egyig luxus színvonalúak. A lakást energiatakarékos levegő-víz hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel szerelték fel, igényes és modern gépészeti megoldások biztosítják a komfortot.

A Sasadi 176 utolsó eladó lakása tehát tökéletes otthona lehet családoknak, a lakás méretéből és a környék előnyeiből adódóan.

Természetesen Sasad ezen része szinte kivétel nélkül igen elegáns ingatlanoknak ad otthont, így mondani sem kell, hogy a környék nem csak elegáns, de biztonságos is. Az már csak plusz, hogy a környéken több óvoda, iskola, játszótér található, emellett számos bevásárlási lehetőség, étterem és egészségügyi intézmény könnyíti meg a mindennapokat.

 

A cikk megjelenését a Sasadi 176 projekt értékesítője támogatta

© 2021 (v150.202005)