Erre figyelj leginkább, ha új építésű lakást veszel!

Az új építésű lakóprojekteknél az egyik legfontosabb szempont a műszaki tartalom. Amennyiben hosszú távon is értékálló korszerű otthon szeretne vásárolni, érdemes olyan projektet választani, mely a legmodernebb megoldásokat kínálja. Az egyik legfontosabb tényező a műszaki tartalmat figyelembe véve természetesen a fűtés rendszer, így most mi is a legkorszerűbb megoldásokat felvonultató projektek közül válogattunk.

A korszerűtlen fűtőrendszerek nem csak a rezsire vannak kedvezőtlen hatással, de a lakás értékét is csökkentik. Márpedig érdemes hosszú távon gondolkodni egy lakásvásárlásnál és figyelembe venni az értékállóságot is.  A VIII. kerület belváros közeli részeiről hoztunk ezúttal néhány ígéretes projektet, emellett mutatunk két vízparti projektet is nagy tavaink partjáról.

A VIII. kerület megújult részén, a nem régiben felújított Horváth Mihály téren épülnek a Marone House lakásai. Innen a belváros csupán pár perc a közeli metrónak, villamosoknak és buszjáratoknak köszönhetően. A társasházban összesen 150 erkélyes okos otthon kerül kialakításra, melyek megújuló energiát használó, levegő-víz típusú hőszivattyús, felületfűtéses rendszerrel lesznek felszerelve, ami amellett, hogy energiatakarékos, környezetkímélő megoldást biztosít.

A következő projekt a Corvin negyed szélén található. A Baross Társasház tökéletes választás a belvárosi életet kedvelőknek, hiszen jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik a környék, a közelben bevásárlóközpont, hangulatos kávézókkal és éttermekkel tarkított sétány található. A Baross Társasház 44 lakása egytől egyig modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel rendelkezik.

Szintén a kerületben található a következő projekt is, közel a 2-es metróhoz és a 4-es 6-os villamosokhoz. A Csarnoknegyed elnevezésű projekt fiatalos praktikus elosztású lakásokat kínál. Természetesen ezekben a lakásokban is hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről, ráadásul a beruházó minden szobához ajándék klíma berendezést biztosít.

Végül hoztunk két vízparti projektet is, egyet a Velencei tó partjáról, egyet pedig a Balatonról.

 

Az első egy korszerű technológiával felszerelt új építésű projekt, méghozzá Gárdonyban. Itt épülnek a Miravel Residence sorházi lakásai, melyek belső háromszintesek, nappalival, négy hálószobával, valamint 3 fürdőszobával rendelkeznek, illetve mindegyikhez saját garázs tartozik. A lakások kellemes hőmérsékletét elektromos fűtőfilmmel kialakított felületfűtő rendszer biztosítja. Az infrafűtés közvetlen a falakat, tárgyakat személyeket melegíti, akárcsak a napfény. Nincsenek fűtőtestek, kazán, fűtéscsövek a falon, ezáltal tiszta a lakás és nincs keringő por.

A Balatont sem hagyjuk ki természetesen, egy Balatonkenesei projekttel zárjuk válogatásunkat. A Kenese Liget lakópark 250 méterre helyezkedik el a Marina Port kikötőtől. A lakópark háromszintes villaházakban földszinti, emeleti, illetve nagy teraszos penthouse jellegű lakásokat kínál, melyek a mai modern igényeknek megfelelően egyedi hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel lesznek felszerelve.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)