Találd meg új otthonod Budapest nyugati kapujában!

Budaörsöt a főváros nyugati kapujának is nevezik, hiszen keresztül halad rajta az M1-es, M7-es autópályák közös szakasza és az 1-es főút. A város az első olyan agglomerációs települések között volt, amelyek gyorsan fejlődésnek indultak, és hamarosan a legnépszerűbb városok lettek Budapest környezetében.

Budaörs népszerűsége azóta is töretlen, helyben is rengeteg munkalehetőséget kínál, így nem is kell feltétlenül ingázniuk azoknak, akik ide költöznének. Mindez természetesen az ingatlanárakon is meglátszik, de lakásokat és házrészeket még elég jó áron kínálnak a városban. Mai bejegyzésünkben ezek közül az ingatlanok közül mutatjuk a legszebbeket.

Panorámás penthouse közel a központhoz

Az 1-es főúthoz közel, mégis csendes helyen, egy zsákutcában, egy 2012-ben épült társasház legfelső szintjén helyezkedik el ez a nagyteraszos, penthouse lakás. A 80 nm-es lakás nappali + 2 hálószobával rendelkezik, a hozzátartozó 58 nm-es, panorámás terasz mindegyik szobából megközelíthető.

Panorámás lakás Úthegyen

Bár kisebb terasszal rendelkezik, körbe majdnem teljesen panorámás ez a különleges kialakítású, szinte teljesen egyterű, 80 nm-es körben ablakos lakás. Az egyedi otthon tökéletes első lakás lehet egyedülálló fiatalok, vagy fiatal párok számára.

Otthonos kis házrész, közel a Templom térhez

Szintén ideális első lakásnak ez a 45 nm-es kis sóskúti kőből épült házrész, mely a Templom tér közelében áll. A nappali + 1 hálós, néhány éve gyönyörűen felújított ingatlanhoz 150 nm-es telek tartozik, melyen egy 25 nm-es kis ház is található, amelyet régen műhelyként használtak. Az udvaron terasz, távirányítható udvari világítás is található, a növények öntözését automata, esőérzékelős, esővízzel működő öntözőrendszer biztosítja.

Kertkapcsolatos, nagyteraszos lakás Törökugratón


Budaörs-Törökugrató nyugati lejtőjén, egy kétlakásos társasház magasföldszintjén található ez a nappali + 3 hálós lakás, melyhez elől hátul kizárólagos kertrész és egy 12 nm-es terasz is tartozik. Az ingatlan ebben az évben épült és a fentieken kívül tartozik még hozzá egy egyállásos garázs, két felszíni autóbeálló és egy tároló is.

Akár teljes berendezéssel a Templom tér közelében

A Templom térhez közel, mégis csendes helyen, egy 9 lakásos társasház tetőterében helyezkedik el ez a nappali + 1 hálós, örökpanorámás erkéllyel rendelkező lakás. Az ingatlan amerikai konyhás nappalijából térelválasztóval elszeparáltak egy külön ablakos dolgozószobát, amely teljesen leválasztható, így még egy hálószobát lehet nyerni. A lakás újszerű állapotú, szép berendezéssel, mely akár a vételár részét is képezheti.

Lakás helyett inkább házat venne Budaörsön? Kattintson ide!

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

© 2024 (v2.202102)