Magazinba illő lakás az Örs vezér terétől 10 percre!

A felújítottnak hirdetett lakások sokszor meglepik az odaérkező érdeklődőket. Sok esetben egy falfestés, vagy más kisebb változtatás esetében is ráfogja a tulajdonos, hogy felújított az ingatlan és a valódi állapotával csak személyes látogatás alkalmával szembesül az érdeklődő, rosszabb esetben már csak adásvétel után. Bár ez a ritkább eset, szerencsére akadnak olyan ingatlanok is, melyeket olyannyira igényesen és körültekintően újítanak fel, hogy meg sem mondanánk róla, hogy nem egy frissen felépült lakópark új lakásáról van szó. Ezúttal mi is egy olyan lakást hoztunk, mely a vadonatúj otthonok élményét nyújtja, az Örs vezér terétől 10 percre!

A X. kerület központjában találtunk egy csendes, sétálóutcára néző, 2004-ben épült, de teljes körűen felújított lakást. Központi elhelyezkedésének köszönhetően kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik a környék.

Innen egy percre található a 3-as villamos és a 9-es busz megállója, melyekkel az Örs Vezér tere és a belváros is könnyen elérhető, de az M2-es és M3-as metró is csupán 10 perc.
Ha azonban nem akar utazni, akkor is elérhető minden, amire a mindennapokban szükség lehet. Boltok, üzletek, éttermek sora várja a környékbelieket a társasház közvetlen közelében.

Innen hoztunk egy csendes, napfényes lakást, egy újszerű, díjnyertes társasházból, mely mind külsőleg mind belsőleg igényes, rendezett. A lakásba lépve az előszobából egyből a tágas amerikai konyhás nappali- konyha-étkező helyiségbe jutunk, melyek egy légtérben helyezkednek el, ugyanakkor kissé elkülönülve egymástól. A konyhába beépített gépekkel felszerelt vadonatúj konyhabútor került, valamint egy reggelizőasztal is helyet kapott.

Tovább haladva egy kádas fürdőszobát és két hálószobát találunk a lakásban, valamint nagyméretű erkély kapcsolódik hozzá, mely kiváló lehetőséget ad a pihenésre, kikapcsolódásra. A fürdőszoba melletti gardróbszekrény rengeteg tárolóhelyet kínál, emellett a szobákban is bőven van hely nagyobb szekrények elhelyezésére.

Az egyik hálószoba jelenleg két gyermek számára is elegendő méretű gyerekszobaként funkcionál, de – a jelenleg elterjedt home office miatt – akár két személy számára is kényelmes dolgozószobaként is használható.

A házban lehetőség van tároló és parkolóhely vásárlására vagy bérlésére egyaránt.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

© 2024 (v2.202102)