Akkor most képzeld el, hogy kilépsz a liftből egyenesen a nappalidba, és rögtön a Balatont látod!

Végig sétálsz a hatalmas üvegablakokkal körbevett, amerikai konyhás nappalin, és kilépsz a 65 nm-es, reggeltől-estig napfényben úszó teraszra, ahonnan a Balaton teljes keleti partját beláthatod. Nem kell felébredned, ugyanis mindez nem álom, ez a valóság.

Bármennyire is elcsépelt már a penthouse kifejezés az országban, igenis létezik még olyan penthouse lakás, ahol az egész felső szint a tiéd, ahol a lift a nappalidba érkezik, és ahol senki nem veszi el tőled a tökéletes panorámát. Ez a megtestesült álom pedig nem máshol található, mint a siófoki Aranyparton, 12 percre a buliközponttól, ahol már nem zavar a bulizók zaja, de mégis elég közel ahhoz, hogy bármikor be lehessen csatlakozni.

Az álomlakás egy 24 órás portaszolgálattal rendelkező, ötemeletes társasház teljes ötödik emeletét, mintegy 235 nm-t foglal el. Csak a nappalija 60 nm-es, ahol 20 ember is kényelmesen elfér, és ahonnan 10 méter hosszú, padlótól a plafonig érő üvegablakokon nézhetünk a Balatonra Aligától Tihanyig.

A 65 nm-es nagy teraszt holland pázsit borítja, 2/3-át árnyékolja automata napernyő, amely szél esetében behúzódik, és természetesen egy gázgrill is helyet kapott a teraszon. És ha mindez még nem elég, mind a három hálószobához tartozik egy-egy kisebb terasz, a master bedroomból egyenesen az ágyból fekve gyönyörködhetünk Balatonfüred szépségében.

Természetesen mindhárom hálószoba rendelkezik saját fürdőszobával, és a lakásban egy belső jakuzzi és tepidárium is található, melynek most még folyamatban van a kialakítása. A lakást idén áprilisban újították fel teljesen, melynek során új hűtő-fűtő klímákat kapott, de házközponti fűtéssel is rendelkezik, saját mérőórával, ahogyan a hideg- és melegvíz fogyasztást is saját mérőóra méri.

A társasház kertje szépen parkosított, itt játszótér, grillező, közös szauna, pingpong terem és biciklitároló is helyet kapott, de az igazi kuriózum, hogy innen közvetlen kijárat van a szabadstrandra, azaz a nappalinkból lifttel, privát kódokkal pillanatok alatt a strandon lehetünk.


Autóink biztonságos tárolását 4 autóbeálló biztosítja a zárt udvarban, és tartozik a lakáshoz a földszinten egy kis tároló is. Az autóbeállókat és a tárolót a vételár természetesen tartalmazza, ahogyan az álomszép, igényes, minőségi kivitelezésben készült teljes berendezést is.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)