Fiatalos lakások Budapest egyik legjobban fejlődő, minőségi részén

Budapest egyik új “szívében”, közvetlenül a Milleniumi városrész irodáinak a közelében, a Pápay István utcában a befejezéshez közeledik egy társasház. Ezen a környéken egy lakás nemcsak kiváló befektetés, de erre lakni is remek dolog.

Aki a fővárost jól ismeri, az tudja, hogy mekkora különbségek vannak a kerületek, és azon belül is egyes részek között. Egy-egy kisebb városrész egész arculata vonzó kell legyen, csak akkor érdemes odaköltözni!

Éppen egy ilyen újjáépült és vonzó környék található a Petőfi híd és a Rákóczi híd közti, Duna-parthoz közeli városrész, a Milleniumi Városközpont közvetlen közelében. Itt vannak többek közt a Morgan Stanley, a K&H és a Vodafone irodái, valamink a MÜPA és a Nemzeti Színház is. Ezek mellett számos más új, hipermodern iroda, intézmény és lakóház is épül a környéken.

Ez a terület régebben főként ipari-övezet volt, amelyet az utóbbi 20-30 évben fokozatosan és látványosan építettek újjá. Mivel mára az átalakulás a végéhez közeledik, kifejezetten vonzó városrész lakóhelynek és befektetési célra is.

A Pápay István utca közel van a Duna-parthoz és a közlekedési kapcsolatok is kiválóak: a Róbert Károly körútról és a Ferenc körútról Budapest bármely pontja könnyen megközelíthető autóval, illetve két híd közelsége miatt az M1-M7 autópályák, az M0-s és a repülőtér is gyorsan elérhető innen. A tömegközlekedés is kiváló a környéken.

Az elmúlt évtizedben a IX. kerület Budapest egyik oktatási központjává nőtte ki magát. Olyan nagy egyetemek találhatóak a kerületben mint a Corvinus, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem vagy a Semmelweis Egyetem.

Errefelé keresgélve akad persze több új építésű, minőségi lakópark, de emberléptékű lakásszámával, csendesebb helyszínével és minőségével is kiemelkedik közülük a Pápay Park.

Az építkezés jól halad, a lakások négyötöde már el is kelt itt a Pápay István utca 5. szám alatt.

Jelenleg főként a 40-80 nm közötti, 2-3 szobás lakások közül lehet válogatni, de akad itt még néhány felsőbb emeleti penthouse jellegű luxuslakás is. Az árképzés pedig szerencsére egyáltalán nem elrugaszkodott, figyelembe véve a környék immár elit jellegét és a társasházban alkalmazott műszaki megoldásokat.

Például a hőszivattyús hűtés-fűtés révén nem csupán a téli-nyári rezsiköltség tartható alacsonyan, de egyúttal a környezetért, a széndioxid kibocsátás csökkentéséért is sokat tesznek az itt lakók.

A cikk a Pápay Park beruházójának támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)