Saját kiskert a város közepén, közel a Corvin negyedhez, most akciósan!

Akár saját kis kertrésszel is megvásárolhatók most ezek a vadonatúj lakások a Corvin negyed vonzáskörzetében. Most, egy friss akció révén, milliókat spórolhat, aki november 5-ig foglalja le lakását itt: már 26,99 milliótól kapható egy szobás lakás, 29,9 milliótól pedig erkélyes egy szobás. Mutatjuk a részleteket!

A Corvin negyed mellett, irodák, iskolák, bevásárlóközpont közelében, jövő nyári átadással épülnek vadonatúj lakások, amelyek most akár több milliós árelőnnyel is elérhetők. A környék óriási előnye, hogy a körúttól (4-6 os villamosok) mindössze két buszmegállónyira, vagy másképpen: bő 10 percnyi sétára találhatók az új lakások, de ennyi idő alatt akár 3 metrómegállót is el lehet érni gyalogosan.

Sőt, a Corvin negyed Skypark irodaháza vagy éppen a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kara, továbbá a Semmelweis Klinikák metróállomás és a Semmelweis Egyetem is igen közel esik ide. De a Kálvin tér, és a környezetében található számos felsőoktatási intézmény (Corvinus, az ELTE számos kara és hasonlók), valamint a szűken vett belváros is 10-15 percen belül elérhető. Magyarán lényegében a város közepén érezhetjük magunkat itt.

Az őszi akció keretében igen kedvező áron juthat új lakáshoz, aki gyorsan dönt.Például a legolcsóbb, 31,6 négyzetméteres otthon mindössze 26,99 millió forintért elcsíphető. Több erkélyes kis lakás is van a kínálatban 30 millió forint alatti áron, amelyeknél csak a 15 millió forint feletti részre kell vagyonszerzési illetéket fizetni.

A közeli Corvin sétány

A Baross utcai társasház különlegessége, hogy az első emeleti lakások közül néhányhoz saját használatú kis kertrész is tartozik. A változatos alaprajzú lakások között megtalálhatja a kedvére valót az is, aki gyermekének keres első kis lakást, aki befektetésként vásárolna kiadásra alkalmas 1-2 szobásokat, de akár a 3 szobás, CSOK igénybe vételére alkalmas családi otthont keresők is.

A lakások műszakilag és esztétikailag is minden lehetséges elvárásnak megfelelnek. A legmodernebb hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszernek és a háromrétegű hő –és hangszigetelő ablakoknak köszönhetően a lakók nagyon alacsony rezsiköltségre számíthatnak. Aki most vásárol, az nem csak az akciós árnak örülhet, de még lehetősége lesz saját magának kiválasztani a burkolatokat és a belső ajtókat is, a beruházó által biztosított kínálatból.

Az autósoknak mélygarázs és a helyben lakóknak járó, parkolási kedvezmények segítenek. Mindemellett a kerületrész közterületeinek biztonságát a főváros egyik legjobban kiépített térfigyelő kamera-hálózata vigyázza.
Érdemes lehet sietni a döntéssel, mert folyamatosan fogynak a jó lakások ezen a környéken!

A cikk megjelenését a Baross utcai társasház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)