Saját kiskert a város közepén, közel a Corvin negyedhez, most akciósan!

Akár saját kis kertrésszel is megvásárolhatók most ezek a vadonatúj lakások a Corvin negyed vonzáskörzetében. Most, egy friss akció révén, milliókat spórolhat, aki november 5-ig foglalja le lakását itt: már 26,99 milliótól kapható egy szobás lakás, 29,9 milliótól pedig erkélyes egy szobás. Mutatjuk a részleteket!

A Corvin negyed mellett, irodák, iskolák, bevásárlóközpont közelében, jövő nyári átadással épülnek vadonatúj lakások, amelyek most akár több milliós árelőnnyel is elérhetők. A környék óriási előnye, hogy a körúttól (4-6 os villamosok) mindössze két buszmegállónyira, vagy másképpen: bő 10 percnyi sétára találhatók az új lakások, de ennyi idő alatt akár 3 metrómegállót is el lehet érni gyalogosan.

Sőt, a Corvin negyed Skypark irodaháza vagy éppen a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kara, továbbá a Semmelweis Klinikák metróállomás és a Semmelweis Egyetem is igen közel esik ide. De a Kálvin tér, és a környezetében található számos felsőoktatási intézmény (Corvinus, az ELTE számos kara és hasonlók), valamint a szűken vett belváros is 10-15 percen belül elérhető. Magyarán lényegében a város közepén érezhetjük magunkat itt.

Az őszi akció keretében igen kedvező áron juthat új lakáshoz, aki gyorsan dönt.Például a legolcsóbb, 31,6 négyzetméteres otthon mindössze 26,99 millió forintért elcsíphető. Több erkélyes kis lakás is van a kínálatban 30 millió forint alatti áron, amelyeknél csak a 15 millió forint feletti részre kell vagyonszerzési illetéket fizetni.

A közeli Corvin sétány

A Baross utcai társasház különlegessége, hogy az első emeleti lakások közül néhányhoz saját használatú kis kertrész is tartozik. A változatos alaprajzú lakások között megtalálhatja a kedvére valót az is, aki gyermekének keres első kis lakást, aki befektetésként vásárolna kiadásra alkalmas 1-2 szobásokat, de akár a 3 szobás, CSOK igénybe vételére alkalmas családi otthont keresők is.

A lakások műszakilag és esztétikailag is minden lehetséges elvárásnak megfelelnek. A legmodernebb hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszernek és a háromrétegű hő –és hangszigetelő ablakoknak köszönhetően a lakók nagyon alacsony rezsiköltségre számíthatnak. Aki most vásárol, az nem csak az akciós árnak örülhet, de még lehetősége lesz saját magának kiválasztani a burkolatokat és a belső ajtókat is, a beruházó által biztosított kínálatból.

Az autósoknak mélygarázs és a helyben lakóknak járó, parkolási kedvezmények segítenek. Mindemellett a kerületrész közterületeinek biztonságát a főváros egyik legjobban kiépített térfigyelő kamera-hálózata vigyázza.
Érdemes lehet sietni a döntéssel, mert folyamatosan fogynak a jó lakások ezen a környéken!

A cikk megjelenését a Baross utcai társasház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)